Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Flot afslutning på 2007 sæsonen til Niki Bjerg

DM Rally 
08/11/07 

Lørdag d. 3. november blev det sidste DM i 2007 afviklet i og omkring Bramming og det var en rigtigt spændende afslutning med kamp til målstregen.
 

Niki og Arly var klar over og opsat til at snoren skulle holdes stram i Suzukien, idet Kasper Nymann i den anden Suzuki Swift Challenge bil var på hjemmebane og ville køre rigtigt stærkt for at give hans hjemme publikum en oplevelse de sent ville glemme og selvfølgelig også for at ”mule” Niki og Arly. Der var, af meteorologerne, blevet lovet tørvejr, men vejene var lørdag morgen rigtigt våde og dermed også meget glatte og lumske af de mange nedfaldne blade, der lå mange steder efter nattens og morgenens blæst og regn. Så det handlede meget om at angribe svingene rigtigt for ikke at ryge af og ud i botanikken og der skulle derfor køres meget med hovedet så der ikke blev begået nogen fejl.
Niki og Arly startede ud på SS 1 i fint tempo og fandt hurtigt en rigtig god rytme og ro og slog dermed Kasper med et lille sekund. På SS 2 bremsede Suzukien ikke helt som Niki ville det og de tabte godt 4 sek. i forhold til Kasper. På SS 3 tager de igen Kasper med ca. 3 sek. og de når til første service pause og får justeret lidt på bremserne, ellers kører alt som det skal og der er ro på.


(Foto: Bjerg Motorsport)

Efter service pausen kører de næsten lige op på SS 4 og de ligger rigtigt tæt. Men Niki og Arly har rigtig god fart og rytme i den gule Suzuki og sætter nogle gode stabile tider prøve efter prøve og lægger derefter lidt afstand til forfølgerne og samtidig begynder vejene at tørre op. Der er ro og godt overblik på og bilen er sat perfekt op til prøverne og kører som på skinner.

Som Niki udtaler:
Vi kører alt det vi kan og der kan ikke klemmes meget mere ud af Suzukien.


(Foto: Bjerg Motorsport)

Hen under aften falder mørket på og de sidste 4 prøver skulle køres i mørke hvilket ikke gør betingelserne nemmere, når der samtidig bliver kørt helt ude på grænserne. Men igen kører Niki og Arly meget hurtigt og stabilt og kommer fint i mål.

De ender på podiet som vinder i klasse 14 og slutter på en generel 11. plads, hvilket de kun kan være stolte og tilfredse over, i et krævende og sidste DM i 2007.
Samtidig slutter de samlet 2.er i Challenge klassen med kun 3 point efter Kasper Nymann, som bliver 1600 Challenge mester i 2007. Flot og et stort tillykke til Kasper Nymann og Claus Kammersgaard.


(Foto: Bjerg Motorsport)

Det var et godt og gennemført flot DM løb, BMC klubben havde stablet på benene med nogle gode og spændende prøver, hvor det hele bare klappede.

Til slut vil Bjerg Motorsport gerne rette en kæmpe tak til de mange tilskuere, som har trodset regn, blæst og de tidlige morgen timer for at følge sæsonen samt en kæmpe tak til venner, bekendte og især familie.. og ikke mindst til vores gode og trofaste sponsorer, som har været med til at gøre alt dette her muligt. Ligesom vores trofaste ihærdige dygtige hold af mekanikere Lars Lyngsie, Kasper Nielsen, Johnny Larsen og reservemekaniker Knud E. Larsen, alle har ydet en kæmpe indsats for at holde hjulene i gang og til webmaster Peter Kristoffersen. Og sidst men ikke mindst en tak til vores kage- og madmor Schanne.
EN KÆMPE TAK TIL ALLE...

Bjerg Motorsport/ v. Niki Bjerg Larsen
CL


Læs mere om:
  • Bramming
  • 03/11/07 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: