Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Thomas tilbage på banen

Road Racing 
09/11/07 

Efter sit styrt i Tyskland med efterfølgende seks måneders pause er road-racing køreren, Thomas Harding fra Team Suzuki DK igen på banen. Og at han er kommet stærkt igen, beviste han ved et løb på Misanobanen i Italien.
 

Til løbet havde Thomas fået lavet en skinne til det skadede ben, og planen for turen var bare at få kørt nogle kilometer og afprøve, hvordan den nye skinne fungerede under kørsel, og hvad der skulle arbejdes med under genoptræningen. Omgangtider var sekundært. Men Thomas Harding havde kun været på banen i en halv time, før hans tider kvalificerede ham som nummer to til løbet efter den nykårede IDM-mester, Sebastian Diss.


Efter sin skade og seks måneders pause er Thomas Harding tilbage på banen igen.
(Foto: Sven Lautrup)

Nu var alle planer om en stille træningstur glemt, Thomas var tilbage på banen med det formål at køre race. Da løbet skulle starte. kom Sebastian Diss af uvisse årsager ikke til start, så nu var Thomas i pole med Kenny Tirsgaard som toer. Thomas var stadig lidt støvet efter den lange pause, og efter fem overhalingsforsøg kom den unge EM-kører, Kenny Tirsgaard gå forbi. Men Thomas kom i mål som nummer to efter en weekend, som ingen havde turde drømme om.


Efter træningen aflægger Thomas Harding beretning for sine mekaniker.
(Foto: Sven Lautrup)

Dog havde skinnen gjort sit indhug i benet, men det var uden betydning.
-Det var en ubeskrivelig weekend, fortæller Thomas Harding. -Den skinne er jo hamrende irriterende, den sidder i vejen, den klemmer og den bevirker, at foden kommer i klemme mellem motorcyklen og asfalten. Men når det er sagt, er det min bedste ven, for uden den er der ingen race. Det var bare så fedt at være med igen og være konkurrencedygtig og kunne køre op mod folk, der har kørt hele året. Aldrig har jeg været så glad for en andenplads.

Sven Lautrup


Læs mere om:
  • Thomas Harding Nielsen
  • Misano
  •