Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

René Rasmussen skal køre for Markland

Le Mans
Series 

06/11/07 

Markland deltager i denne weekend i årets sidste Le Mans Series løb, der køres på Interlagos banen i Brasilien. Det specielle ved netop dette løb er at klassen for første gang er udenfor Europa, samt at løbet strækker sig over 1000 miles/10 timer alt afhængig af hvad der rammes først.
 

Markland teamet er ankommet til Brasilien og er bestemt ved godt mod, de har troen på at det bliver et godt løb.
Der er dog en enkelt markant ændring i forhold til tidligere, nemlig at René Rasmussen skal køre bilen sammen med Kurt Thiim.
Samtidig er det sidste gang vi ser Kurt Thiim køre Markland Corvetten i denne omgang, da han i den kommende sæson skal køre sammen med Barazi teamet i LMP2 klassen.

Denne weekend er det kun René Rasmussen og Kurt Thiim der skal køre bilen. René overtager den plads som teamejer Henrik Møller Sørensen skulle have haft.
Henrik har valgt at blive i Danmark, for at koncentrere kræfterne om den kommende sæson, hvor teamet igen har tilmeldt sig Le Mans Series.

Markland Racing er meget fokuseret på at gøre det rigtig godt i Brasilien, de håber på at kunne følge op på den gode udvikling som teamet er inde i, og rent faktisk er der flere tiltag i gang for netop at at gøre det endnu bedre i den kommende sæson.

I Markland Racing teamet ved man godt at deres bil mangler nogle hestekræfter, og det vil man forbedre til den kommende sæson. De sender deres motorer til tuning hos det samme firma i USA, som laver motorerne til den Corvette som Jan Magnussen kører i GT1 klassen, og alt andet lige skulle man jo nok mene, at de ved noget om hvor man finder en masse kræfter i den motor.

Vi vil i de kommende dage følge op med flere nyheder fra Interlagos, hvos teamet allerede onsdag eftermiddag kører den første fri træning.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Rene Rasmussen
  • Markland Racing
  • Interlagos
  • 11/11/07 - Interlagos - Le Mans Series
  •