Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Supercopa glimt 2007 #3
John Hansen

Supercopa 
10/11/07 

Den tidligere DTC Alfa Romeo kører John Hansen skiftede midt på sæsonen til den tyske SEAT Supercopa klasse, hvor han kom i tæt kamp med 26 nye 'mærke-kollegaer'.
 

Grundet det sene tidspunkt John Hansen kom ind i SEAT Supercopa serien på, blev det kun til to løbsweekender i Tyskland i år. Alligevel nåede han at komme på scoringstavlen, da han i sit fjerde og sidste løb kørte sig til 4 point, hvilket placerde ham på 25. pladsen i mesterskabet.


(Foto: Natascha Theisen)


(Foto: Natascha Theisen)

John Hansen bragte SEAT Supercopa raceren hjem til Danmark, så også de danske motorsports fans kunne nyde synet af den, men ikke nok med at han viste den frem, John Hansen kørte også løb med den!


(Foto: Motorsporten.dk)

John Hansen stillede op i klasse 2 i Special Saloon Car løbene på Padborg Park den 6. - 7. oktober, hvor han i de tre løb placerede sig som henholdsvis nummer 5, 5 og 7 generelt, og som nummer 2, 3 og 3 i klasse 2.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • John Hansen
  •