Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Dansker på podiet

Go Kart 
05/11/07 

- i AKOC Asian Karting Open Championship
Asian Karting Championship blev afholdt i Thailand i den forgangne weekend, her var der deltagelse af en enkelt dansk kører, som til daglig er bosat i Thailand.
 

Det var Thomas Raldorf der stilled op i Formula Open Senior classen mod en stor del af Asien's elite.

Efter at have placeret sig som nummer 7 i første kvalificerings heat, fik han dog problemer i andet heat, da hans venstre bagdæk gik i stykker 2 omgange for mål.
Andet heat kunne derfor ikke gennem føres, mens det i tredje heat blev til en 5. plads.

Pre-finalen startede Thomas fra 9. pladsen, og her kørte han sin hurtigste tid hele dagen, på vej til en 6. plads.

I selve finalen, fik Thomas en god start, og kom op på en fjerde plads.
Der blev kort meget hårdt, og Thomas måtte da også en tur i luften, og på 2 hjul, efter et par sammenstød, men han holdt karten på banen, og blev på sin fjerde plads.

Det var meget tydeligt at se, at Thomas var træt til sidst i løbet, hvor det igen blev blev til en hård fight om fjerde pladsen, denne gang imod en korer fra Hongkong.
Thomas var tydeligt langsommere, men formåede at få karten placert de helt rigtige steder, når det var nødvændigt, trods at han blev presset meget hårdt lavede han ingen fejl, og holdt sin plads hjem.

Det var en meget glad og tilfreds Thomas som stod på podiet med de andre kørere.

Faktisk, var Thomas meget end dobelt såa gammel som alle korene på podiet, og efter at have holdt en pause fra Karting i 2 år, og et handicap med en del overvægt i klassen, var en 4 plads mere end han havde håbet på inden løbet.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  •