Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk Rally

Mini med Knast

Historisk Rally 
05/11/07 

Så sluttede sæsonen 2007 efter en vel nok mærkelig start, specielt for os historiske( forhistoriske) kører samt biler, men Bramming satte et værdigt punktum.
 

Det var helt i gennem et flot arrangement, og tak for den udviste konduite, som løbsledelsen udviste, da tidsplanen under teknisk kontrol/støjkontrol, begyndte at vakle lidt.
Vi fik dog en god nattesøvn.

Prøverne var gode, og udfordrende, specielt i en gammel bil, men selv om udfordringen bedre passede på de morderne biler, morede vi os kongeligt, så længe bilen kørte.

Vi måtte dog give op, da en helt ny manifoldpakning forvitrede, og benzinen løb direkte ned på udstødningen, men vi fik de 5 point vi kom efter i FSHRC turneringen, som for de historiske biler er det uofficielle DM for de 4 klasser, hvor vi så i år tillod os at vinde klassen 0-1300 ccm Grp. 2.med vor gamle mini, trods vanskeligheder af forskellig art, men der skal lyde stor tak til løbsledelse samt hele cirkusset omkring dansk rallysport, for de mange velmenende ord, når materiellet grundet alder svigter.

Speciel tak for dem som på prøverne vinker til os i den røde mini, og tak for den flotte bølge på prøve 5.

Det er egentlig helt utroligt så stor interesse der er omkring de gamle biler, og man kan se tilskuerne stå helt hen i koma og drømme, når de ser os.

En speciel tak til alle de frivillige som på en sæson sidder og sveder tran, for at få puslespillet til at gå op, og tak til alle dem som på dagen står og nogen gange rå fryser, bliver pissevåde, og gør det muligt for alle os farttosser, at komme ud der hvor gassen brænder.

Vi ses igen i 2008

Keld og Heidi


Læs alt om DM Rally i Bramming
Læs mere om:
  • Bramming
  • 03/11/07 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    Historisk Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: