Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Farvel McLaren"

Formel 1 
03/11/07 

- fra Fernando Alonso
I går fredag blev der offentliggjort det som mange har håbet - eller frygtet - nemlig at Fernando Alonso forlader McLaren teamet.
 

Opholdet hos McLaren teamet blev en kort fornøjelse for Fernando Alonso. Fornøjelse er måske ikke det rigtige ord i den her forbindelse, for Fernando Alonso har det så sandelig ikke været nogen dans på roser.


Fernando Alonso - mens alt endnu tegnede lyst
(Foto: McLaren)

Fernando Alonso har ikke følt sig særlig velkommen i McLaren teamet længe. Allerede i foråret udtalte han at hans teamkollega, Lewis Hamilton, blev favoriseret. Siden har der været diverse konflikter af forskellig art. Alle har større eller mindre omfang været omtalt i diverse medier.


Fernando Alonso stiger ikke i denne bil mere
(Foto: McLaren)

McLaren har haft et møde med Fernando Alonso, og her er man blevet enige om at samarbejdet skal ophøre. Der er dog visse betingelser for at lade Fernando Alonso gå nu. En af de væsentligste betingelser er at han ikke må køre for et andet topteam, hvilket kilder tæt på begivenhederne beskriver som værende Ferrari, Renault og også BMW Sauber. Men hvor så?


Det blev kun til en enkelt sæson i McLaren raceren
(Foto: Bridgestone)

Ja, Toyota har budt en meget stor pose penge for at få Fernando Alonso til teamet. En anden mulighed - hypotetisk - kunne være Red Bull. Takket være Mark Webbers manager, Flavio Briatore, kan det være en mulighed. Man "flytter" Mark Webber til Renault, og lader Fernando Alonso indtage Webbers plads hos Red Bull. En anden mulighed kunne være Williams teamet, som for så vidt står og mangler en kører efter at Alex Wurz har forladt teamet. Men hvad med Nico Rosberg? Selvom Sir Frank Williams nægter at slippe den unge Rosberg, så kan Rosberg være på vej andet steds hen, eksempelvis McLaren.

Mulighederne er åbne, spekulationerne vil være mange i den kommende tid. Meget afhænger tilsyneladende af hvor Fernando Alonso og hans management beslutter sig for at spanieren skal køre i de(n) kommende sæson(er).

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • McLaren Formula 1
  •