Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar racing slutter rally sæsonen i Bramming

DM Rally 
01/11/07 

Escobar racing v/Lars Kragh slutter DM sæsonen af med at tage til ”Bramming Rally” for at køre 5. og sidste afdeling af Danmarksmesterskabet.
 

Escobar racing stiller op til DM 5 med begge biler, og vil som altid prøve at gøre så god en indsats som muligt.
Det har ikke været de store resultater der er blevet lavet i DM sammenhæng i år hos Escobar racing, men hele holdet bag teamet er opsat på at slutte sæsonen af med maner.
Escobar racing blev i 2006 Danmarksmester i gr. H, men har med 2 nyindkøbte biler, haft det svært. Dels var der en del tilvænning med de nye biler, og dels har mekanikken svigtet når det gjaldt.


(Foto: Nitt-foto.dk)

Teamejer & 1. kører Lars Kragh:
Vi vidste fra starten af sæsonen, at det ville blive en meget svær sæson for os, der har været en del mere tilvænning til vores Opel Corsa Super 1600, som skal køres på en hel anden måde, end vi har prøvet før.
Vi køre til Bramming Rally for at slutte sæsonen af på bedste vis, og vi er rigtigt opsat på at vise, at vi køre det bedste vi har lært også denne gang.

Escobar racings junior team prøver denne gang at eksperimentere lidt med en ny 2. køre i deres Peugeot 106 Kit Car. Det er en ide som den faste 2. køre Teddy Grasson længe godt har, kunne tænke sig at føre ud i livet.
Eksperimentet går ud på at prøve at betragt hans 1.køre Martin Pedersen fra sidelinien, for at se hvor de som makkere har deres styrker og svagheder.

Det giver i denne omgang plads i Peugeot 106 Kit Car’en til Claus Lanther der som med sine 36 år, her en del erfaring, efter som han selv har kørt, og har i de senere år siddet ved siden at både dette års Danmarksmester Henrik Jensen, og Niki Bjerg en enkelt gang.

2. kører Teddy Grasson:
Vi har hele året arbejdet meget med det mentale, og dette er bare endnu en øvelse vi gerne vil prøve at gøre i år. Vi har virkelig haft meget glæde af vores mental træning, og vi er helt klart blevet bedre til at holde fokus, igennem et helt løb.
Vores sæson har ikke på nogen måde blevet som vi havde forstillet os, men vi har lært utrolig meget af de uheld vi har haft, og vi føler vi står bedre rustet til næste sæson i 2008.

Team Chef Peter Ackermann:
Vi glæder os meget til at komme til Bramming, der er et stort rally på i alt 350 km, og vi tager af sted for at slutte af med maner i denne sæson.
Vi møder op for at køre vores chance, for os gælder det om at prøve at køre vores eget løb, vi kan ikke nå at få nogle medaljer, men det er vigtig at vi yder det bedste vi kan, så vi kan slutte med en god placering, før vinter pausen.
Alle 15 mand i Escobar racing har i denne sæson ydet en formidabel indsats, og vi er meget tilfredse med hvordan, holdet har fungeret i gennem hele sæsonen, der er virkelig blevet knoklet, for at holde bilerne kørerne.

Peter Akermann


Læs alt om DM Rally i Bramming
Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Bramming
  • 03/11/07 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: