Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Det hårde liv uden for racerbanen

DTM 
03/11/07 

DTMClaus Borre hævdede for fire år siden, at det måtte være det rene svir at være Tom Kristensen. Fire løb på en sæson - det var året med Bentley - og så ellers afslapning for resten af pengene.
 

Dengang som nu kan Kristensen forklare, at der følger en masse udenomsaktiviteter med at være ambassadør for sin arbejdsgiver, specielt når man ved siden af er et eftertragtet verdensnavn.

Den seneste måned har nordjyden således fået pudset sine sprogfærdigheder af under en præsentationstur til Australien, hvor Audis nye R8-gadebil blev vist frem på Phillip Island. Senere fulgte en tur til Sardinien for at gøre reklame for og skyde fotos af den nye Audi A4, inden Prins Albert inviterede til velgørenheds-golf i Monaco, og Team Abt skulle have afviklet den årlige Harry’s Cup i Sonnenalp!

Nå, ja. Så var der jo også lige en forlænget weekend i Herning, hvor der skulle køres penge ind til Børnecancerfonden. Her havde familien heldigvis mulighed for at se den fortravlede far.

Gad vide, hvordan programmet så ser ud midt i sæsonen?

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •