Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klar til DM5

DM Rally 
02/11/07 

Så er vi ved at være klar til afgang for at deltage i DM5 i Bramming, Bramming Motor Club, lørdag den 3. november.
 

Det er et stort startfelt, da 76 biler er meldt til. BMW M3 har start nr. 14.

Preben starter hjemmefra onsdag aften, i god tid inden han fredag formiddag skal mødes med 2. kører Mie (Jesper havde planlagt ferie, før dette løb blev sat på teamets løbskalender), så de sammen kan køre noter på prøverne. De kender hinanden, men det er første gang at de skal køre sammen. Med den erfaring begge har, tror Preben ikke at det bliver noget problem at få det samarbejde til at fungere.


Så skal BMW M3 køre sidste løb i år…
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Fredag morgen starter Brian Borgen, Kurt Marcher og Nicolai Marcher hjemmefra Bornholm med BMW M3, så de er fremme i Bramming fredag eftermiddag, hvor BMW M3 skal godkendes inden løbet.

Lørdag skal der køres 12 prøver, svarende til 126 km. Løbets samlede længde er på 374 km. Starten går kl. 9.00 fra Bramming Kultur- og Fritidscenter, Idræts Alle 10, Bramming. Første bil forventes i mål lidt før kl. 20, så de sidste prøver skal køres i mørke.

Preben glæder sig rigtig meget til at deltage i dette løb, som forhåbentlig bliver en forsmag på den hele DM-sæson teamet skal køre i 2008. Han kan dog godt være bange for, at prøverne er for hurtige til opsætning BMW M3 har pt. Men det må jo komme an på en prøve. Mht vejret ser det ihvertfald ud til at heldet er med, da de lover tør-vejr.

Følg løbet on-line på rallyresult.dk.

pa-motorsport.dk
Heidi Andersen


Læs alt om DM Rally i Bramming
Læs mere om:
  • Bramming
  • 03/11/07 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: