Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sejr til Niki Bjerg

DM Rally 
31/10/07 

- og klar til DM 5
Niki og Arly deltog fredag d. 26. okt. i den 4. og sidste afdeling af Yokohama Mesterskabet Vest ved Herning. Det var et rigtigt godt arrangement, som blev afviklet i forbindelse med den store bil messe ”Biler for alle” og der var masser af tilskuere til dette anderledes løb.
 

Løbet startede først klokken 18.00 og blev derfor afviklet i mørke, hvilket var noget anderledes end det plejer at være i Dansk rallysport. Men det var ”rigtigt spændende og udfordrende” som Niki udtaler og ærgrer sig over der ikke bliver kørt mere mørkekørsel i sporten end der gør. Planen var at der skulle køres lidt fart ind i kroppen og de sidste justeringer på Suzukiens undervogn og opsætning skulle afprøves og være på plads op til kommende weekends sidste Rally DM afdeling ved og omkring Bramming.


(Foto: Bjerg Motorsport)

Niki og Arly lagde ud i frisk tempo og kørte første heat igennem og det med en 3. hurtigste tid generelt. Det samme gjorde sig gældende i 2. heat, hvor de også kørte generelt 3. hurtigste tid. Derefter blev banen vendt om og der så skulle køres i modsat retning. I 3. heat bragte de sig på en 4. plads generelt. Bilen kørte rigtigt perfekt og uden problemer, og Nikis mekanikere kunne tage det forholdsvis roligt uden sved på panden. Det kørte bare for holdet og i det sidste heat kørte Niki og Arly igen en 3. plads generelt, hjem og dermed endte de med at vinde klassen 1400-1600 og sluttede på en rigtig flot 2. plads generelt, en 2. plads hvor de kørte hurtigere end langt stærkere og hurtigere biler som f.eks. Super 1600, BMW M3 og Turbo 4wd biler.

En præstation som holdet kun kan være tilfredse med og stolte over og dermed en god oplevelse, som giver dem en indikation om at bilen er sat rigtigt op til at køre stærkt i weekenden når 5. og sidste afdeling af Danmarks Mesterskabet bliver afviklet på fugtige og fedtede veje med nedfaldne blade og kold asfalt omkring Bramming.


(Foto: Bjerg Motorsport)

Niki og Arly har start nr. 2 lige efter Kasper Nymann, som starter 1.er i den anden gule Suzuki Swift så mon ikke der er lagt op til en god fight mellem de to hurtige Suzuki drenge. Spændende bliver det i alt fald så mød op og følg det flotte felt af rally biler som starter op kl. 09.00 lørdag morgen, og få en rigtig spændende og god oplevelse med hjem. Vi ses derude..

Bjerg Motorsport
CL


Læs mere om:
  • Bramming
  • 03/11/07 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: