Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Martin Johansen er klar til finalen i rally

DM Rally 
01/11/07 

Lørdag den 3. november afvikler Bramming Motorklub det sidste DM rally i 2007. Det gennemføres tæt omkring Bramming i Vestjylland med det lokale idrætscenter som rallycentrum.
 

Martin Johansen fra Andst er næsten på hjemmebane og stiller selvfølgelig til start i sin Suzuki Swift super 1600.

Vi har været ude og gennemkøre prøverne for at lave sikkerhedsnoter på dem og de er bestemt en finale værdig udtaler Martin Johansen – det er meget udfordrende prøver der kræver god køreteknik, en hurtig bil og et godt samarbejde i bilen når de 76 hold skal igennem de efterårsvåde og glatte biveje omkring Bramming hurtigst muligt.

Vi håber på tørvejr til vores hurtige tohjulstrækker supplerer co-driver Finn Thomsen – det har vi gjort hele året, men som sæsonen har set ud i år har det regnet stor set hver gang vi har kørt så nu tør vi næsten ikke tro på tørvejr mere i 2007, men kommer det er vi klar til at udnytte Swiften 101% - vi er jo trods alt på hjemmebane.

Løbet starter lørdag morgen kl. 09.00 fra Bramming Kultur- og Fritidscenter , der er centrum for rallyet, og her vil rallybilerne komme flere gange i løbet af dagen for at få lavet service.

Løbet slutter samme sted ved 19.30 tiden.


DM 4 var "sædvanen tro" et løb præget af glatte og våde veje - skal DM 5 bryde forbandelsen og glæde publikum og kørere med tørvejr?
(Foto: RaceFoto.dk)

Teamet er lige kommet hjem fra Herning hvor de har deltaget i Kør Med De Kendte.

Her havde de godt 52.000 besøgende lejlighed til at besøge teamet der, sammen med Anders Lysen, havde lavet en udstilling med servicelastbil, rallybil m.m. Samtidigt kunne de besøgende købe sig til en tur med Martin Johansen i hans Suzuki Swift super 1600 eller Anders Lysen i hans Suzuki Swift Sport 1600 for at samle penge ind til børnecaserfonden.

Vi havde mange besøg på vores stand og det var en god og positiv oplevelse at kunne bruge sin sport til at hjælpe andre.

Suzuki Motorsport Danmark
Finn Thomsen


Læs alt om DM Rally i Bramming
Læs mere om:
  • Bramming
  • 03/11/07 - Bramming - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: