Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Skandinavisk Motor Co. A/S stopper samarbejdet
med Michel Nykjær og SEAT Racing Team

Danish
Touringcar
Challenge 

30/10/07 

Skandinavisk Motor Co. A/S (SMC), meddeler i dag at selskabet stopper samarbejdet med Michel Nykjær og lukker det officielle SEAT Racing Team.
 

SMC der står bag importen af SEAT biler i Danmark, har efter fire succesfulde år i Danish Touringcar Championship besluttet at stoppe sin aktive deltagelse i serien.


Michel Nykjær.
(Foto: Skandinavisk Motor Co. A/S)

SEAT Racing Team har siden starten i 2004 gjort sig positivt bemærket i DTC, hvor det Tappernøje baserede racerteam i samarbejde med SEAT Motorsport i Spanien har udviklet en af de hurtigste DTC biler i Danmark.

Såvel bilens som chaufførens evner er til fulde blevet dokumenteret i år, hvor Michel Nykjær både har vundet det danske DTC mesterskab og EM for standardvogne i sin SEAT Leon.


Adm. Direktør Kim Skovgaard Rasmussen SEAT / Skandinavisk Motor Co. A/S
(Foto: Skandinavisk Motor Co. A/S)
”Det har været en stor oplevelse at være en del af DTC, og vi har været utrolig glade for samarbejdet med Michel Nykjær. Vi har dog besluttet at stoppe samarbejdet og lukke det officielle SEAT Racing Team efter denne sæson. Vores afsked med Michel og den aktive rolle i DTC, betyder på ingen måde et farvel til motorsporten, men skal blot opfattes som et ønske om en mere tilbagetrukket rolle, hvor vi fokuserer på vores kernekompetence, at importere SEAT biler til Danmark”, udtaler adm. direktør Kim S. Rasmussen fra SMC.

”Peter Elgaard og resten af DTC organisationen har gjort et godt arbejde for at få serien op på et flot niveau, der fortjener deltagelse af SEAT DTC-biler. Vi vil derfor bestræbe os på fortsat at være bindeled til SEAT Motorsport, for at kunne sikre leverancen af konkurrencedygtige SEAT racere og –reservedele til danske DTC-teams”, slutter Kim S Rasmussen.

Semler Gruppen, som SMC er en del af, er en af landets største automotive virksomheder. Den samlede virksomhedsgruppe omsatte i 2006 for mere end 9 mia. danske kroner og beskæftiger p.t. over 1.500 medarbejdere.

Skandinavisk Motor Co. A/S - SEAT

Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Seat Racing Team
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her