Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Forrygende finale for Formula Racing

Ferrari Challenge (DK) 
30/10/07 

Årets sidste afdeling af Ferrari Challenge 2007 blev afviklet på sønderjyske Padborg Park og Formula Racing stillede til start med hele 5 biler.
 

I 430-klassen var det DTC-køreren Martin Jensen, norske Frederik Østereng, sæson-debutanterne Pierre Guichard og Jacob Brunsborg. I 360-klassen var det igen den dynamiske duo med teamchef Allan L. Jørgensen og Morten Remar.


(Foto: TLPhoto.dk)

Challenge-Mesterskabet var blevet afgjort ved forrige løb på Hockenheimring, hvor den tidligere Le Mans-kører, Jari Nurminen, genvandt seriemesterskabet for andet år i træk, men de sekundære placeringer var endnu ikke fordelt.

I 430-klassen var Martin Jensen suveræn. Han kom, kørte og sejrede i begge sine heat uden det helt store besvær, hvor også den gæve nordmand, Frederik Østereng kom på podiet. Både Pierre og Jacob sluttede sæsonen fint af, men var dog begge uheldige med af- og påkørsler, så det blev ikke til pokaler denne weekend.

I 360-klassen var der stadig spænding om mesterskabet, men en uheldig Morten Remar fik kun kørt godt 10 meter i første heat, før trækakslen gav op og han måtte udgå. Men da de nærmeste konkurrenter efterfølgende udgik i et lidt kaotisk løb, var det teoretisk stadig muligt for duoen at vinde samlet.
Kort før start, besluttede Remars medkører, teamchefen Allan L. Jørgensen, at Morten skulle køre det lange løb alene.

Så i dagens 2. heat, 40 minutters løbet med et tvunget pitstop, var det fra sidstepladsen der skulle køres op fra. Og en efter en overhalede han konkurrenterne.

”Jeg satte ikke et fod forkert i det løb og bilen kørte helt perfekt. Var let og ubesværet at få rundt. Jeg tror det er mit bedste racerløb nogensinde. Fra en sidste plads til at ende som dagens vinder i 360-klassen og samlet en 6. plads. Det kan jeg godt være stolt over” siger Morten.

De endelig Formula Racing placeringer i Scandinavian Ferrari Challenge:

Challenge Class
1. Jari Nurminen, Nurminen/Wadén Racing, Finland: 139 Point 2. Martin Jensen/Johnny Laursen, Formula Racing, Danmark: 118 Point 3. Claus Gregersen, Racing Ahead, Danmark: 102 Pionts 9. Fredrik Østereng, Formula Racing, Norge: 42 Point (3 starter) 11. Allan L. Jørgensen/Morten Remar, Formula Racing, Danmark: 34 Point 13. Richard Bonnichsen, Formula Racing, Danmark: 26 Point (2 starter) 21. Pierre Guichard, Formula Racing, Danmark: 21 Point 27. Jacob Brunsborg, Formula Racing, Danmark: 2 Point (2 starter)

Trofeo 360
1. Ian Eric Wadén/Janel Nurminen, Nurminen/Waden Racing, Finland: 118 Point
2. Allan L. Jørgensen/Morten Remar, Formula Racing, Danmark: 105 Point
3. Christian Overgaard, Team Go Racing, Danmark: 100 Point

Team Trofeo
1. Nurminen/Wadén Racing, Finland: 257 Point
2. Formula Racing, Danmark: 253 Point
3. Racing Ahead, Danmark: 241 Point

Formula Racing
Morten Remar


Læs mere om:
 • Martin Jensen
 • Morten Remar
 • Padborg Park
 • 07/10/07 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her