Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Årets talent karting:
Nicolaj Møller Madsen

Go Kart 
29/10/07 

14-årige Nicolaj Møller Madsen fra Søndersø har i år vist, at han har evnerne og talentet til at begå sig på de udenlandske baner i direkte kamp mod verdenseliten, og når han er på visit på de danske gokartbaner, er han uden undtagelse blandt dem, der kæmper om sejren.
 

Nicolaj Møller Madsen har i et par år været blandt de allerbedste danske junior-kørere, og for et par uger siden prøvede den unge fynbo kræfter med racerbanen i Monaco til Monaco Kart Cup, hvor verdens bedste juniorkørere prøver kræfter. Her var Nicolaj Møller Madsen hele weekenden blandt de hurtigste, men efter at være startet som nummer firer i finalen blev han desværre kørt af banen og måtte udgå.

Gennem hele sæsonen har Nicolaj Møller Madsen vist sin klasse ved konstant at være med helt fremme i Danmarks højest profilerede gokart-løbsserie Peugeot Super Kart, og efter sidste afdeling kunne han hyldes som vinder af junior-klassen, KF3.


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •