Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

FIA ETC Cup Finaleløb

ETC Cup 
29/10/07 

Adria første løb:
Da starten går til første heat kommer Jens Møller ikke godt afsted. Pontus er straks i haserne på ham og i første sving er der lidt hård kontakt, som sender Jens Møller ned i feltet. Pontus kommer op på tredjepladsen, mens Henrik kæmper en hårdt dør mod dør med Campanico. Den kamp har ingen vinder, da de begge ender i sandkassen.
 

Pontus bliver forvist fra tredjepladsen, men kæmper sig tilbage og starter et angreb på andenpladsen. Efter flere omgange forbremser Ceresoli sig og Pontus ligger nu toer et godt stykke efter Engstrøm.

På sidste omgang lykkes det Michel Nykjær at smutte forbi og komme over målstregen som toer.

Adria andet løb:
Inden starten på heatet bliver Pontus rykket langt ned i feltet på grund af en tidsstraf på 30 sekunder for at have været i kontakt med Jens Møller i første heat. Det betyder startplads ni, og så er der pludselig langt op til spidsen af feltet.

På første omgang henter han dog tre pladser og er dermed tilbage, hvor han skulle have startet. Henrik har den meget tvivlsomme ære, at skulle kæmpe sig hele vejen frem gennem feltet. Det var en hård kamp, som først sluttede på sidste omgang.

I mellemtiden fortsatte en benhård kamp mellem Engstrøm og Pontus om femtepladsen. Midt i løbet lykkedes det Pontus at komme forbi og straks blev jagten sat ind på næste plads. Afgørelsen faldt også her på sidste omgang, hvor Pontus kom i mål på tredjepladsen med Henrik lidt efter på syvendepladsen.

Det var to hårde løb, hvor der ikke blev givet ved dørene, hvilket bilerne også bar præg af efter løbet. Alligevel er holdet godt tilfredse med resultatet: "Vi er her for første gang, som mange af de andre, og vi har ikke haft så lang tid til at finde det rigtige setup. Med de kampe vi har været igennem ude på banen, må vi sige, at resultatet er godkendt", siger Michael Klostermann.

Chevrolet Motorsport Danmark

Spider-Web.dk
Jan Gripping

Læs alt om ETC Cup weekenden på Adria.
Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Pontus Mörth
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  • Adria
  • 28/10/07 - Adria - ETC Cup
  •