Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BF Goodrich Endurance Championship

BF Goodrich Endurance Championship sidste løb

BFG Endurance
Championship 

28/10/07 

Kurt Thiim nummer 35
2007 sæsonens sidste løb i BF Goodrich Endurance Championship serien blev kørt i går på Nürburgrings Nordsløjfe, og endelig spillede det for Kurt Thiim og RJN Motorsports teamet.
 

RJN Motorsports har denne sæson indsat en Nissan 350 Z i BF Goodrich Endurance Championship serien i klasse SP6, bilen har hidtil givet dem en del problemer, men her ved sæsonens sidste løb spillede alt for dem.

I forbindelse med sæsonens sidste løb delte Kurt Thiim Nissan raceren med de to samme kørere som ved det foregående løb - Holger Eckardt og Nicole Luetticke.


RJN Motorsports Nissan 350 Z.
(Foto: Natascha Theisen)

Der var tilmeldt 180 biler til finaleløbet på den over 22 kilometer lange bane rundt i Eifelbjergene, og blandt dem kvalificerede Kurt Thiim og Co sig som nummer 44.


Smilet siger det hele:
Kurt Thiim var fuldt tilfreds med indsatsen på Nürburgring.
(Foto: Natascha Theisen)

Finaleløbet strakte sig over 4 timer, og for første gang denne sæson gennemførte RJN Motorsports og de tre kørere løbet helt uden tekniske problemer, hvilket resulterede i en 5. plads i klassen, samt en generel 35. plads ud af de 119 biler der fuldførte løbet.

Natascha Theisen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  •