Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Chevrolet sætter tempoet

ETC Cup 
27/10/07 

Det italienske efterårsvejr lever ikke op til rejsebureauernes billeder. Regn, regn og atter regn. Fredagens træningskørsler er foregået på våd eller meget våd bane og det sætter nogle naturlige grænser for udfoldelserne.
 

I første træning kunne Henrik Lundgaard ikke rigtig finde sig til rette og måtte se sig placeret et stykke ned på ranglisten. Pontus Mörth havde mere føling med tingene og kørte sig ind på tredjepladsen.

Den anden træning fandt også sted på våd bane, men det viste sig hurtigt, at pausen var blevet brugt rigtigt i pitten. Henrik kappede således to sekunder af sin tid fra første træning og tog fjerdepladsen. Pontus havde også fået finjusteret sit setup og satte dagens hurtigste tid.

Tredje og sidste træning fandt på meget våd bane, men både Henrik og Pontus havde tydeligvis vænnet sig til forholdene. Henrik kørte sig med den mindst tænkelige margen på 3/1000 af et sekund ind på andenpladsen. Pontus var virkelig i hopla og klippede yderligere 2,5 sekund af tiden fra anden træning.

Der er lagt op til meget spændende kvalifikationskørsler i morgen, når det for alvor går løs. Der er ingen tvivl om, at der er nogle hold, som kommer til at bruge det meste af aftenen og natten på at finde en opsætning der kan matche de lyseblå fra Danmark.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs alt om FIA ETC Cup weekenden på Adria her.
Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Pontus Mörth
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Adria
  • 28/10/07 - Adria - ETC Cup
  •