Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Mr. Motorsport stjal billedet

Bil nyt 
26/10/07 

- ved åbningen af Biler for Alle 2007
5, 4, 3, 2, 1 – Jeg erklærer hermed Biler for Alle 2007 for åben. Velkommen til drømmenes pit-garage! Tom Kristensen lyste op og fangede alles opmærksomhed, fra det øjeblik han trådte ind i Messecenter Herning for at stå for åbningen af Skandinaviens største biludstilling – Biler for Alle 2007. Han var her og der og alle vegne, og alle steder var han et velkomment lyspunkt.
 

- Messecenter Herning er igen drømmenes og bilernes holdeplads. Jeg var her til bilmesse som 8-årig, og dengang startede min drengedrøm om biler og racerløb. Nu skal jeg atter lege med biler her i messecentret – denne gang dog i noget større målestok. Husk drømme er fantasiens brændstof, og det skader ikke at tanke godt op, sagde Danmarks største motorsportsstjerne nogensinde, Tom Kristensen, da han torsdag åbnede Biler for Alle 2007 i en regn af confetti.


Mr. Motorsport alias Tom Kristensen.
(Foto: Messecenter Herning)

Der er heller ingen tvivl om, at den mangedobbelte Le Mans vinder stjæler billedet igen, når han lørdag og søndag stiller op til 'Kør Med De Kendte' i sin tyske Audi A4 DTM racer, der for første gang sætter hjulene på dansk jord. Det sker i et velgørenhedsarrangement til fordel for Børnecancerfonden.

Messecenter Herning


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •