Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kør mod de kendte i Herning

Diverse 
22/10/07 

Mange tager til Herning for at 'Køre med de kendte' i forbindelse med udstillingen 'Biler for Alle' den kommende weekend, men muligheden er der også for det modsatte 'Kør mod de kendte'.
 

Det er DTC teamet Autoforum Racing Team Silkeborg der i samarbejde med Danish Race Leauge giver dig muligheden for at køre mod de kendte.
Det bliver dog ikke på samme bane som 'kør med de kendte', men derimod ved en spillekonsol, hvor der skal kæmpes i spillet 'Race'.

Flere af de bedste danske kørere, fra både DTC og de øvrige motorsportsklasser har allerede givet tilsagn om at de stiller op ved konsollerne, heriblandt ARTS teamets egne to DTC kørere Kasper Jensen og David Falch, herefter er det op til dig at se om du kan slå deres og de øvrige køreres tider.

Det hele kommer til at foregå på Autoforum Racing Team Silkeborg stand i hal C, hvor du vil kunne både tilmelde dig, samt se hvilke tider der skal slås.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Kasper Juul Jensen
  •