Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Divinol Cup

Ny Divinol-triumf for Christoffer Nygaard

Divinol Cup 
25/10/07 

For anden gang ud af to blev Christoffer Nygaard nummer 1 i Divinol Cup. Denne gang trak den endelige sejr ud i over et døgn.
 

Igen kørte Christoffer Nygaard ikke som sådan for at komme øverst på sejrsskamlen. Planen med at køre med i Divinol Cup den 20. oktober på Hockenheim var at få noget træning. Alligevel tog den unge racerkører igen stikket hjem for anden gang af to mulige.

Denne gang trak den endelige afgørelse dog ud på grund af en protest-sag. I første omgang var han kommet i mål som nummer to i weekendens løb, men efter mere end et døgns sagsbehandling blev Christoffer Nygaard udråbt som vinder.


Christoffer Nygaard måtte vente på sejren efter løbet på Hockenheim.
(Foto: Natascha Theisen)

Løbet kørte han i den Clio med 185 HK, som han har fået mulighed for at træne i.

- Det er selvfølgelig en positiv oplevelse igen at få en sejr, siger Christoffer Nygaard.

Han fik for alvor kørt sig ud for at komme helt til tops, blandt i en hård, men fair dyst mod en Ferrari.


Christoffer Nygaard på vej mod sejren.
(Foto: Natascha Theisen)

Christoffer Nygaard sluttede for et par uger siden sæsonen i SEAT Cup af med en toppræstation, og han arbejder netop nu med forhandlingerne vedrørende næste sæson. Alt tyder dog på en sæson mere i SEAT Cup. Det blev i denne sæson til en samlet 11. plads.


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Hockenheim
  •