Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Team Lund siger tak for sæsonen

Advan Cup 
23/10/07 
Yokohama

Danmarks hurtigste blikkenslager har ikke tænkt sig at hvile på laurbærene:
”Vi har haft en fantastisk sæson med masser af succes, men til gengæld også nogle mavepustere med motorhavarier. Nu skal vi videre, og for at få planerne realiseret sælger jeg 307’eren.”
 

Bilen må siges at være konkurrencedygtig. Ikke mindre end syv sejre er det blevet til i år og nogle af dem endda med stor succesballast. Bilen bliver solgt fuldt serviceret med masser af reservedele. Alle opsætninger til de forskellige baner medfølger og der kan trækkes på al den know-how, som Kim har opbygget gennem to sæsoner med bilen.
”Til den første testdag er jeg til rådighed med råd og vejledning, så man ikke bare starter på bar bund med at skrue og justere”, fortæller mesteren.


Kim Lund i Danmarks hurtigst 307’er.
(Foto: Spider-Web.dk)

Planerne for næste år har været omtalt i forskellige medier, men ligger der noget fast?
”Vi har en plan A, som er meget tæt på at være i hus. Der har jeg fået en imponerende opbakning fra mine sponsorer, der har dannet en erhvervsklub med det ene formål at få mig i DTC og styrke hinandens forretninger. De har bragt nye sponsorer ind i gruppen, de laver en masse PR for mig og de hjælper med at arrangere møder og bringe potentielle sponsorer sammen. Vi har også en plan B, og der er vi så langt fremme, at der er fuld dækning i budgettet til den, så det er helt sikkert, at jeg næste år kommer på banen i konkurrencedygtigt materiel.”


Motorløb i tusmørke.
(Foto: Spider-Web.dk)

Hele teamet puster nu ud inden næste weekends arrangementer: fredag afholder man en eventdag på Padborg Park for gæster og sponsorer og lørdagen går turen til Herning for at deltage i ’Biler for alle’ og gallafesten om aftenen.
”Jeg synes det har været en god sæson med nogle gode dueller og rigtigt herrerace. Der er heldigvis også kommet både nye biler og kørere i år, og nogen af dem har været oppe i front og blande sig. Det er en god udvikling, og jeg er lidt ked af at forlade Advan Cup, for det bliver en spændende klasse næste år. Jeg vil gerne sige tak for et par virkelig gode år i klassen.”

Spider-Web.dk
Jan Gripping

Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her