Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Klubrally

Kenneth’s første kegle!

Klubrally 
22/10/07 

18-årige Kenneth Madsen fra Dianalund prøvede for første gang at vælte en kegle i et klubrally. Nu har han jo godt nok heller ikke kørt så mange løb, men historien om denne kegle er lidt speciel.
 

Kenneth Madsen og hans makker på dagen, Kasper Rasmussen, deltog i sidste afdeling af Sjællands Mesterskabet og inden løbet startede kom DASU bestyrelsesmedlem og koordinator i DASU’s eliteudvalg, Hans Bruun, og hilste på. Hans Bruun ville benytte lejligheden til at se hvad Kenneth var for en størrelse, da rygterne om endnu et talent var spiret frem fra Dianalund og omegn.


Kenneth Madsen, Dianalund, var flyvende, men væltede sin første kegle i rallysportens rugeklasse for vordende rallykørere.
(Foto: Thore Sorensen / RacePhoto.dk)

Vi ved ikke om det var nervøsitet, ved at blive kikket over skulderen fra en vores fremmeste DASU repræsentanter, men når Kenneth bagefter fortæller at det ikke rigtig gled på de første to prøver, så ligger det jo lige for. Han var under sit første alvorlige pres! En sund øvelse, som med lidt selverkendelse kan blive vendt til noget positivt. Der skal arbejdes med psyken, ikke bare med køreteknikken.

Det var ikke så godt med den kegle. Kenneth rammer keglen lige ud for Hans Bruun, som stod og kiggede på! Det kunne simpelthen ikke være værre. Her skulle han vise hvad han duede til og så tager han sin første kegle! Og straffen for at ramme sådan én er jo 5 sekunder oven i hatten og dem manglede han ved mål.

Kenneth fik dog hurtigt fundet sin vante rytme i bilen og tog kampen op med uret. Prøve efter prøve gik det bedre og bedre og han slutter på en andenplads i klassen. Det skyldtes en speciel flot indsats på løbets sidste og længste prøve. Med en kanon tid distancerer han Gert ”Marboe” som snurrer, med 9 sekunder og Funder med 4. Den præstation gav et godt ryk op i klassementet og udløste en tillægsgevinst. Det gav en 3. plads i Sjællands Mesterskabet 2007. Meget, meget tilfredsstillende, set i lyset af, at Kenneth kun har deltaget i den halve turnering.

Dysten i denne klasse er så intens at nummer 1, 2 og 3 ligger inden for 2 sekunder.
1. 25.26 Gert ”Marboe”
2. 25.27 Kenneth
3. 25.28 Funder
Det blev der talt meget om hos Odsherreds Bilcenter i Svinninge på Vestsjælland.

Sæsonen slutter med Falken Finalen i Ringkøbing lørdag 27. oktober. Her samles landets bedste klubrally-chauffører i en dyst på sekunder og så gælder det DASU Mesterskabet. Det bliver meget spændende at se Kenneth i kamp med landets hurtigste KR4 kørere.

Troels Lund


Læs mere om:
  • Kenneth Madsen
  •  
     

    Klubrally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: