Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Uheld for Jan Magnussen i sæsonfinalen

ALMS
GT Class 

23/10/07 

American Le Mans SeriesUheldene forfulgte Jan Magnussen og holdkammerat Johnny O’Connell i sæsonfinalen i den Amerikanske Le Mans Serie, der blev afviklet på Laguna Seca i Californien, USA.
 

Som en understregning af de uheld, der har forfulgt de to køreres Corvette med startnummer 3 det meste af sæsonen, var det igen de små marginaler, der blev en afgørende faktor i kampen om sejren i GT1 klassen. Så selvom Jan Magnussen satte hurtigste tid undervejs, måtte de se sejren i det 4 timer lange løb gå til søsterbilen kørt af Oliver Gavin og Olivier Beretta. Jan Magnussen førte fra start og byggede en føring op, men da der kom en gulflagsperiode med safetycar blev føringen udlignet. Og da de to biler efterfølgende gik i pit samtidig, opstod der et problem på Jan Magnussens bil. En hjulmøtrik faldt af og den anden Corvette kom dermed først ud af pitten. Da den senere kørte af banen, kom Jan Magnussens Corvette atter i front, men da den siden havde problemer med at starte igen efter et pitstop, måtte Magnussen og O’Connell igen se sig passeret i pitten af søsterbilen, der holdt føringen til mål.


(Foto: Christina Bergdahl)

”Det er bare så typisk for vores sæson” sagde Jan Magnussen efterfølgende. ”Vi har de små problemer og bliver ramt hårdt, hvorimod den anden Corvette er af banen to gange under løbet og alligevel er det dem der vinder. Sådan har det nærmest været hele sæsonen. Vi har som oftest haft den bedste bil i løbene, men små ting er gået os imod og har kostet os sejre, hvor de andre har været ramt af større fejl, der ikke har kostet dem noget… Det er selvfølgelig surt, men vi har lært en masse i år og jeg tror, vi kommer igen endnu stærkere i bil nummer 3 til næste sæson. De små problemer kan dog ikke overskygge, at det har været fantastisk at være en del af Corvette Racing gennem en hel sæson. Jeg har nydt, at være i teamet og der kommer til at ske spændende ting, så jeg ser meget lyst på fremtiden”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • Laguna Seca
  • 20/10/07 - Laguna Seca - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS