Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Tre kørere undersøges

Formel 1 
20/10/07 

Det brasilianske Grand Prix er dårligt startet før tre chauffører bliver undersøgt af løbs ledelsen. Det er et spørgsmål hvor mange regnvejr dæk der er brugt.
 

Tre kørere er bliver undersøgt af løbs ledelsen, efter fredagens træning i regn. Der er mistanke om at tre kørere har brugt flere dæk end tilladt. Lewis Hamilton, Jenson Button og Takuma Sato er de tre om bliver undersøgt i øjeblikket.

Efter en vanskelig fredags træning i regn, hvor reglerne siger at hver kører kun må bruge et sæt regnvejrs dæk og et sæt ekstrem regnvejrs dæk, undersøges det nu om de tre kørere har brugt flere dæk. De mistænkes alle tre for at have bruge et sæt dæk for meget under fredagens træning.

Når man ser på de tider som de tre kørere har kørt, kan man overveje om de har haft fordel af et eventuelt ekstra sæt dæk. Der ventes nu på løbs ledelsens afgørelse, som også kan afgøre en del af kampen om verdensmesterskabet, hvis Lewis Hamilton får en straf.

Selch

Læs mere om:
  • Interlagos
  • 21/10/07 - Interlagos - Formel 1 - FIA F1
  •