Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Steffen Møller i forreste startrække!

Formula Renault
2.0 NEC 

21/10/07 

Hockenheim Race 1
Den danske Formel Renault kører Steffen Møller starter i forreste startrække, når han i dag deltager i finalen af North European Cup på Hockenheim-ring i Tyskland.
 

Efter kun 40 minutters træning i går, var det en glad Steffen Møller der stod ud af sin Formel Renault Racer, da han kvalificerede sig som nr. 2 til søndagens første løb. ”Det er første gang jeg stifter bekendtskab med Hockenheim! 40 minutters træning var ikke meget, men nok til at få justeret bilen ind, så jeg i dag kunne plante bilen i forreste startrække. Jeg er super tilfreds, og håber på at kunne gøre en god figur i morgendagens race” udtaler Steffen Møller fra Hockenheim.

Den anden tidtagning lignede endnu en succes for den 22årige vestjyde. Desværre valgte Steffen Møllers motor at give op, men formåede alligevel at kvalificere sig som nr. 5. ”Jeg var tilfreds med bilen, men kunne mærke motoren gik en smule trægt. Det endte da også i en kæmpe brag, og jeg listede bilen i pit, og måtte tage til takke med 5. Pladsen”

Der bliver overarbejde for mekanikerne fra Team Formula Sport, da de netop har lånt en ny motor fra et konkurrerende team.

Mere info i morgen efter løbene!


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Hockenheim
  •