Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Fed sæsonafslutning!

Special Saloon 
22/10/07 

Lars Andersen var godt tilfreds med sin sidste løbsweekend i 2007.
 

Kun en uge efter at have deltaget i Special Saloon Car-weekend på Padborg Park, var Schönemann Motorsport igen klar, denne gang på Jyllands-Ringen. Her gjaldt det DM-Finalen, hvor DTC-cirkusset var hovedattraktionen, og for Lars Andersens vedkommende, var det en travl weekend. For udover sin deltagelse i Special Saloon Car, blev der også kørt løb i de historiske klasser, hvor han netop er blevet dansk mester i 1976-klassen.


I SSC var der også god fart i den gamle røde Porsche.
(Foto: Spider-Web.dk)

"Om det gik godt?", udbryder Lars i telefonen. "Det var fedt! Hurtigste tid i tidtagningen, jeg vandt første heat, og i andet heat havde jeg en rigtig mande-fight med Lars Degel. Desværre løb han med sejren, men det race var 2. pladsen værd!" Tilskuerne, på banen såvel som hjemme i stuerne, nød også godt af Andersen og Degel's heftige duel, og tv-kommentatorerne var tydeligt begejstrede for de to Porscher.

Schönemann Motorsport's anden danmarksmester, Lars Schönemann, havde også en lidt anderledes weekend. For første gang i år havde han ikke monopol på pole position med sin hvide Porsche 993 GT2. "Næh, vi har ikke nye dæk med", indrømmede Schönemann, der dog ikke havde tænkt sig at spare på bilen: "Nej, det her er jo racerløb, så enten vinder jeg, eller også ender jeg i sandkassen", grinte han. Heldigvis endte han ikke i sandkassen, og det blev da også til to heatsejre.


Lars Schönemann har vundet alle heats i år.
(Foto: Spider-Web.dk)

Lars Schönemann har været suveræn i årets Special Saloon Car-mesterskab. Han har scoret maximum points i hvert eneste heat – ingen andre har vundet en generel sejr i år.

Det, alle interesserer sig for på denne tid af året er, hvad kørerne skal i 2008. Og spørger man Lars Andersen, er én ting helt sikker: "Det bliver i min røde Porsche. Om jeg udelukkende kører historisk, eller om jeg tager en sæson til i SSC, ved jeg ikke endnu. Det skal lige vurderes, når vi kommer længere hen på vinteren"


Startnummer 1 sidder også på denne bil næste år.
(Foto: Spider-Web.dk)

Med 3 danske mesterskaber i Historisk 1976-klassen, virker Lars Andersen og Porsche 911 også som en stærk og stabil satsning, så mon ikke de vil kunne levere god underholdning igen til næste sæson?

Schönemann Motorsport


Læs mere om:
 • Lars Andersen
 • Lars Schönemann
 • Jyllandsringen
 • 14/10/07 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her