Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Dramatisk weekend endte lykkeligt
for Christoffer Nygaard

Supercopa 
20/10/07 

Efter at have forsøgt sig to gange, lykkedes det for polske Daminn Sawizki at køre Christoffer Nygaard af banen. Det kostede polakken chancen for den samlede sejr i SEAT Cup – og motiverede kun Christoffer Nygaard endnu mere.
 

Det var en yderst dramatisk weekend på Hockenheim for den unge racerkører Christoffer Nygaard. Først var han brøkdele fra en startposition helt i front, men måtte se sig henvist til niendepladsen.


(Foto: Natascha Theisen)

Med denne startplads beviste han endnu engang sine evner bag rattet og kørte sig frem til en tredjeplads, men blev så skubbet af banen af polske Daminn Sawizki, som måtte forsøge sig to gange, før det lykkedes.
Men dermed sikrede polakken sig også, at han ikke fik lov at blande sig i topstriden. Han blev nemlig ramt af en straf for sin forseelse.

Men for Christoffer Nygaard betød det også 0 point til tabellen i den samlede stilling, og skulle sæsonen slutte succesfyldt, så skulle der køres optimalt i søndagens heat. Og det blev der.
- Jo, jeg fik kørt mig frem i feltet, fortæller Christoffer Nygaard beskedent. Han blev tildelt startplads 19, men kørte sig helt frem til en fjerdeplads, og beviste dermed endnu engang sine evner til at køre sig frem i et felt.


(Foto: Natascha Theisen)

Dermed nåede Christoffer Nygaard delvist at leve op til sit mål for sæsonen, den første i den tyske SEAT Cup. Han blev således placeret som nummer 11.
- Det er jeg alt i alt tilfreds med, siger Christoffer Nygaard.
Stemningen i lejren hos Christoffer Nygaards tyske Fischer Racing-team var lørdag blandet. Teamets erfarne førstekører Thomas Marschall vandt nemlig både lørdag og søndag og blev dermed en sikker sejrherre i den samlede stilling. Men teamet analyserede sig alligevel frem til, at den aggressive kørsel, som polakken fremturede med overfor Christoffer Nygaard, var aldeles uden grund. Christoffer Nygaard har i hvert fald ikke forsøgt sig med noget lignende mod den polske kører.

Christoffer Nygaard arbejder fra nu og til april på at forbedre de helt små detaljer for at være velforberedt til næste sæson.

Stærk
Torben Sørensen


Læs alt om Supercopa løbet på Hockenheim her.
Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Hockenheim
  • 14/10/07 - Hockenheim - Supercopa
  •