Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Peugeot 307 - Advan Cup racer

Job & handel 
19/10/07 

Bilen der denne sæson sluttede på 4. pladsen i Advan Cup mesterskabet, Sally Racing's Peugeot 307 kørt af René Hoff, skal nu sælges.
 

Peugeot 307'eren er bygget af Jørgen Agergaard hos Peugeot Motorsport i Slangerup, den er udstyret med Agergaard motor og styreboks samt Sach undervogn.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der medfølger en kæmpe reservedels pakke, samt et større parti dæk og fælge.

Pris: 150.000,- kr. evt. bytte eller udlejning.

Henvendelse:
Sally Racing
Jesper Sally Pedersen
Tlf. nr.: 4015 1570

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?