Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Enden blev god

DTC Cup 
20/10/07 

Med en anden plads i heat 2 fra Padborg Park og bedre forberedelse end nogensinde mødte Team Go Racing op til DM finalen med forventningen om top 10 placeringer igen.
 

Mange sponsorer var mødt op for at vise deres støtte til teamet, som håbede på at kunne give et godt show for de mange gæster.

Men for første gang i år havde vi en defekt på en af vores biler, vores Peugeot 307 kunne ikke gå i gear og selv om gearkassen hurtig kom af kunne problemet ikke løses inden træningen. Problemet var heldigvis ikke større end at det kunne løses i teltet inden tidtagningen.

Da tidtagningen kom, var begge biler klar til kamp, for Roberts vedkommende ville det vise sig om den strategi teamet havde lagt ville virke og for Leons vedkommende var det tiltrængt træning efter svipseren med gearkassen.

Leon får mange gode omgange i tidtagning hvor teamet vælger at spare på krudtet til søndages last chance. Efter nogle opvarmnings omgange kommer Robert ind og får nye dæk på og kører ud for at sætte gode tider. En omgang bliver det til og tiden 1.10.938 lyser op på skærmen hurtigste tid nogen sinde i en Peugeot 407 og hurtig nok til en 3 plads og dermed adgang til superpole for 4 gang i år. I Superpole kommer Robert rundt på sin flyvende omgang i tiden 1.11.765 nok til en 8 plads selv om han mistede meget tid ved at køre sidelæns ind i hesteskoen.


Leon Sørensen.
(Foto: www.foto-lomme.dk)

Lastchance for Leon blev en god oplevelse. Med et nyt setup og nye dæk skulle den unge nordjyde prøve kræfter med watt & co. lige fra starten havde Leon fart i bilen og tiderne begyndte at rulle ind. På 5. omgang kører nordjyden 1.12.018 hele 1,7 sek. hurtigere end ved sin debut. Tiden rakte til en 12 plads i lastchance kun 0,7 sek efter nummer 1.

Med start placeringerne nummer 7 og nummer 24 var teamet klar til heat 1 som med rullende start var lige for alle. Starten går godt for begge kører og i de første omgange truer Robert 6. pladsen og Leon får kørt sig op i feltet. På 8. omgang ligger Robert og kæmper med en konkurrent, som vælger at sætte Robert i sandet for enden af langsiden - en helt ufattelig og usportslig handlig som slet ikke var nødvendig. Robert udgår fra sin position som nummer 8 og dermed pole position til 2 heat. Leon som har kæmpet igennem hele heatet kommer ind på en imponerende 17 plads og som nummer 7 i privat cuppen.

Som næst sidst havde Robert ikke mange chancer i heat 2 og med Leon som start nummer 17 skulle der kæmpes. starten går og der opstår tumult for enden af langsiden det udnytter Robert og bringer sig langt frem i feltet. Leon får en del skrammer og bliver også ramt, begge kører det bedste de har lært og efter mange fair kampe komme de i mål på en 13. plads for Robert og en 17. plads for Leon.


Robert Schlünssen.
(Foto: www.foto-lomme.dk)

I 3 heat var det sidste chance i år til at vise hvad team go racing kørerne er gjort af. Begge kører var virkelig tændte på at gøre det godt, med stående start skulle det blive spændene. De leverer begge en flot start og kommer ned i første sving med en vunden placering. Robert kæmper hårdt og kommer ind som nummer 3 i privat cuppen og Leon kører nok sit livs løb med imponerende tal. Hurtigste Peugeot og ind som nummer 4 i privat cuppen ikke langt fra hans første pokal i DTC.

”Efter denne weekend ved jeg at det eneste rigtige for mig er at prøve alt for at køre et fuldt år i DTC i 2008 sæsonen, for jeg føler virkelig at det passer til mig. Hvordan jeg kunne køre ind på en 4. plads allerede i mit 3. løb må være, at jeg har et godt team i ryggen og at min teamkammerat gerne hjælper. Jeg er super glad for resultatet i denne weekend” udtaler Leon Sørensen.

Jeg lavede en fejl i superpole, men den var intet imod det der blev gjort imod mig i første heat. Det afgjorde weekenden, men alligevel fik vi en pokal med hjem; godt for teamet siger Robert Schlünssen.


(Foto: www.foto-lomme.dk)

Teamchef Gert Koustrup udtaler: ”Sikke en weekend. Med alt lige fra tårer til glæde. Efter første heat så det sort ud men efter 3. så det godt ud selvom vi var kommet for at gøre mere. Desværre kan vi intet gøre ved unfair kørsel. 2 pokaler i teamet første år i DTC havde vi nok ikke regnet med. Nu skal vi allerede tænke frem mod næste sæson og til at få kører på plads til 2008 sæsonen. Hvilken konfiguration vi kommer med ved jeg endnu ikke.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • Leon Sørensen
  • Robert Schlünssen
  • Team Go Racing
  • Jyllandsringen
  • 14/10/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS