Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing Yokohama mester 2007

Rally 
17/10/07 

Escobar racing kunne fejre deres junior kører Martin Pedersen og Teddy Grasson, efter sidste afdeling af Yokohama mesterskabet.
Pedersen/Grasson kan nu kalde sig Yokohama mester 2007 i klasse 4, i deres Peugeot 106 Kit Car.
 

Parret kørte sidste afdeling med bevidsthed om, at de skulle være meget uheldige, for ikke at vinde mesterskabet, og det gik ud over koncentrationen.


(Foto: Brian Juel)

Junior kører Martin Pedersen: Vi havde en klar målsætning da vi kom til denne afdeling, og det var at slutte af med maner. Men vi må nok bare indrømme at vi ikke fandt rytmen i dag, og at vi vidste at vi bare skulle gennemføre, for at vinde Yokohama mesterskabet.

Vi har ikke haft den bedste sæson i år, så det var rigtig dejligt at det lykkedes for os, at vinde dette mesterskab.

Jeg vil godt benytte lejligheden til at sige tak til mine mekanikere, der virkelig har knoklet for at det lykkedes for os.

Escobar racings anden bil med Lars Kragh og Jess Larsen var rigtig tændte, før denne afdeling, men mekanikken drillede, og Kragh/Larsen måtte nøjes med en anden plads, i deres
Opel Corsa Super 1600, og dermed sluttede de også på anden pladsen i det samlede resultat i deres klasse.

Teamejer og 1. kører Lars Kragh: Vi var rigtig opsatte i dag, vi vidste vi skulle vinde denne afdeling, for at blive Yokohama mester i vores klasse i år, og vi sat os selv op til at satse alt hvad vi kunne for at det skulle lykkedes.

Men i 2. heat begyndte gearkassen at hoppe ud af gear, og skifte op og ned som det passede den. Da der nogle steder var rigtig ujævnt, som så gjorde at bilen blev ved med at hoppe ud af gear, var det fuldstændigt umuligt for os at følge dette års Yokohama mester Bjørn Wulff, som i øvrigt har kørt en meget flot sæson.

Escobar racing sluttede dermed dette års Yokohama mesterskab med at blive nr. 1. og 2. i deres klasser.
Yokohama mesterskabet blev afviklede på fire afdelinger, hvor der ikke har været under 60 tilmeldte til hver afdeling.

Team chef Peter Ackermann: Vi er alle rigtig stolte af vores junior kører, de har virkelig kæmpet i år, så det var rigtig dejligt at se det lykkedes for dem at blive mester i år.

Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: