Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Christoffer Nygaard top-motiveret til sidste løbsrunde

Supercopa 
12/10/07 

Det er årets sidste løbsrunde i SEAT Cup, og Christoffer Nygaard er ekstra opsat på at give konkurrenterne baghjul.
 

- Jeg har en virkelig god fornemmelse, siger Christoffer Nygaard.

Løbsrunden køres på Hockenheim, og den bane ser han frem til at prøve kræfter med igen. Første runde i årets serie blev også kørt på Hockenheim, og da var Christoffer Nygaards bil ramt af tekniske problemer.

- Jeg havde rigtig god fart sidst, vi var her, men jeg blev ramt af problemer med bærearmene på bilen. Det problem er løst, og jeg mener, vi har fundet et rigtig godt set-up til bilen, siger Christoffer Nygaard.

Målsætningen for denne weekends løb er at forbedre den nuværende placering i den samlede stilling, hvor Christoffer Nygaard er på en delt 12. plads med kun ni point op til 10. pladsen. En top-10 placering vil være mere end opfylde målsætningen for denne sæson.


Det er denne vinkel på Supercopa raceren Christoffer Nygaard har planer om at konkurrenterne skal se!
(Foto: Natascha Theisen)

Christoffer Nygaard har ved alle løbene hidtil vist sig at være blandt de absolut bedste, når det gælder om at køre sig op gennem et felt. Der, hvor han arbejder på at forbedre sig, er i tidskørslerne for at få en bedre startplacering.

- Jeg er virkelig opsat på et godt resultat, for det er det sidste løb inden en pause, man husker. Og der skal være noget godt at huske på, siger han.

Fredag er der træning, mens tidskørslen køres lørdag formiddag. Lørdag eftermiddag køres første løb, mens andet løb køres søndag formiddag.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Hockenheim
  • 14/10/07 - Hockenheim - Supercopa
  •