Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Møller har testet inden finalen

DTC Cup 
12/10/07 

Jens Møller føler sig godt forberedt inden weekendens løb
Jens Møller, Ikast, var en tilfreds mand, da regnvejret torsdag eftermiddag pludselig trak ind over FDM Jyllandsringen og stoppede årets sidste testdag.
 

”Den allersidste omgang, jeg nåede at køre, var den allerhurtigste i år. Og det var endda på gamle dæk. Er det ikke sådan en testdag skal være?” siger Honda Accord-køreren.

”Vi har ikke kørt så hurtigt, som vi kørte nu, og at vi ikke satte nye dæk på, skyldtes at vi hele tiden ændrede på bilen og først ville prøve med nye dæk, når alt var på plads. Vi kørte 1.12 rent på nogle gamle dæk, og Jan Magnussen kørte mellem 11.2 og 11.5 på gamle dæk. Martin Pedersen og Robert Schlünssen kunne køre 11.9 på nye dæk, så jeg føler, at vi har fundet et godt set-up.”

Det har været begrænset med testdage for Hartmann Honda Racing i år, og det har specielt været begrænset på FDM Jyllandsringen, som har været årets problembane for teamet.

”Vi mangler at finde guldkornene til den bane. Vi har prøvet at gøre mange ting, men det ændrer kun nogle få tiendedele enten den ene eller anden vejr. Vi har så fundet andre ting, som har hjulpet os frem ad, så vi er fortrøstningsfulde inden finalen,” siger Jens Møller, der håber, at han undgår uheld denne gang. Men han tror, at det kommer til at gå godt i weekenden på FDM Jyllandsringen.

”Hver gang vi har været ud at teste, har vi gjort det godt i løbet, og det håber jeg, at vi kan gøre igen!”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 14/10/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •