Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

To mestre i et team

Special Saloon 
12/10/07 

Schönemann Motorsport har haft stor succes i 2007. Til Grand Prix Danmark på FDM Jyllands-Ringen sikrede Lars Schönemann sig mesterskabet i Special Saloon Car's Gruppe 2, og Lars Andersen sikrede sig i slutningen af september danmarksmesterskabet i 1976-klassen for historiske biler på Sturup Raceway.
 

Og for at det ikke er løgn, høstede Schönemann nok points til at sikre sig det samlede mesterskab i Special Saloon Car, da han den 6-7. oktober deltog i tre afdelinger af mesterskabet på Padborg Park.

Lars Schönemann er i denne sæson vendt tilbage til Special Saloon Car-klassen efter flere år i udlandet, blandt andet i den tyske Spezial Tourenwagen Trophy og EuroGT-serien. Her har han stillet op med sin Porsche 993 GT2 med firehjulstræk og hestekræfter nok til 4 almindelige familiebiler, og kun i ét løb har han fået mærkbar modstand. Det var da Johannes Graversen stillede op med sin Fiat X 1/9, men også her sejrede Schönemann.


Lars Schönemann kæmpede mod Casper Elgaards Le Mans-Aston Martin i Københavns gader.
(Foto: Spider-Web.dk)

For tredje år i træk er det lykkedes Lars Andersen at vinde 1976-klassen i historisk motorsport med sin Porsche 911 RS. Den humoristiske kører stillede også op i Special Saloon Car-klassen i år, dog uden så stor succes som sin teamkammerat.


Lars Andersen deltager også i SSC i 2007 – her på Ring Djursland til SSC Festival.
(Foto: Spider-Web.dk)

Begge kørere stillede også op til Copenhagen Historic Grand Prix, hvor Lars Schönemann kæmpede med Casper Elgaards Aston Martin om at sætte den hurtigste omgangstid på den ujævne og snævre bybane. Lars Andersen deltog i GTC76-klassen, og der fik han en ny idé til et reklamefremstød: "Da jeg skulle overhale en langsommere kører med en omgang for anden gang, kørte han ind foran mig. Det resulterede i en flyvetur, som en heldig fotograf fik billeder af. Efter at have set dem, overvejer jeg lidt at sælge bunden af bilen som reklameplads..." spøger den altid humoristiske racerkører.


Sponsor søges – Yderst eksklusiv eksponering!
(Foto: Torben Toft)

Lars Schönemann er blandt racerkolleger, både indenfor og udenfor teamet, kendt som en yderst dedikeret racerkører, der ikke går på kompromis når det gælder kvaliteten af sit arbejde. Det er også det, den anden Lars giver skylden for de mesterskaber, han har taget. "Jeg selv er nok mest en hobbykører. Jeg hygger mig med at køre i sådan en karismatisk bil, som Porschen er, jeg kunne ikke forestille mig at køre i en nyere bil" fortæller han. "Schönemann derimod, er 100% professionel. Hvis han skulle vælge mellem mad eller racerløb, ville han lade være med at spise.", griner han.

Schönemann Motorsport

Spider-Web.dk
Kim Gripping

Læs mere om:
  • Lars Schönemann
  • Padborg Park
  • 07/10/07 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her