Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Falch kører sit sidste DTC løb

DTC Cup 
11/10/07 

- ved DM Finalen på Jyllands Ringen
Autoforum Racing Team Silkeborg køreren David Falch kører den kommende weekend sit sidste løb i Danish Touringcar Championship, når han kører ud på Jyllands Ringen for at deltage i DM Finalen.
 

David Falch ser sig nødsaget til at stoppe sin deltagelse i DTC serien, på grund af et stort arbejdspres i hverdagen - et arbejdspres der ikke levner ham den fornødne tid til at skaffe sponsorer, samt teste tilstrækkeligt med DTC raceren.

"Det er en rigtig kedelig beslutning at skulle træffe, og det noget som jeg har tænkt meget over, men desværre er det en nødvendig beslutning" - fortæller David Falch - "at deltage i DTC kræver masser af tid, ikke kun i forbindelse med løbene, men også med alle forberedelserne der hører med, som foreksempel at skaffe sponsorer og testkørsler mellem løbene, noget som jeg desværre ikke længere har tiden til."


(Foto: Motorsporten.dk)

David Falchs beslutning om at stoppe i DTC serien, betyder dog ikke at han stopper med at køre racerløb, blot at det bliver i en knapt så tidskrævende klasse - hvilken er dog ikke bestemt endnu.

"Det har været en stor og utrolig spændende oplevelse at deltage i DTC serien, jeg skylder Lars Vendelbo og Klaus Varner en stor tak fordi de troede på mig, og gav mig chancen for at være med. Alle mekanikere og hjælperne i teamet skylder jeg om muligt en endnu større tak, de har stillet meget af deres fritid til rådighed, for at jeg altid har kunne stille til start i Peugeot raceren. Tit og ofte har de 'tryllet' mellem løbene, når man er kommet ind med en skadet racer, så deres indsats kan man ikke takke nok for!" - siger en meget taknemmelig David Falch - "det bliver en vemodig weekend, efter så mange års samarbejde med både team og mekanikere, men jeg håber at vi fortsat kan hjælpe hinanden i fremtiden."


(Foto: Motorsporten.dk)

DM Finalen bliver David Falchs 19. DTC weekend siden han i 2005 debuterede i klassen sammen med LV Motorsport, forløberen for Autoforum Racing Team Silkeborg teamet.
De to første sæsoner kørte David i Peugeot 307 racere, som han havde henholdsvis Klaus Verner og Jason Watt som teamkollegaer i.
Autoforum Racing Team Silkeborg teamet indkøbte i år to nye Peugeot 407 racere, som David Falch denne sæson har delt med Kasper Jensen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 14/10/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS