Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Tom Kristensens Audi-racer

Diverse 
12/10/07 

- for første gang i Danmark
For en måned siden var det Barcelonas fodboldstjerner, der fik lov til at møde Tom Kristensen og røre ved hans Audi A4 DTM-racer. Nu kan helt almindelige danskere få en prøvetur i samme racerbil, der for første gang sætter hjulene på dansk grund.
 

- Jeg er stolt over at få lov til at vise min rigtige 'racer' frem på hjemmebane. Det er en helt unik oplevelse, jeg kan være med til at give bil- og fartglade danskere, siger Tom Kristensen.

Det sker på Skandinaviens største biludstilling - Biler for Alle 2007 i Messecenter Herning 25. til 28. oktober. Her kan man købe tur med den 7 dobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen i et arrangement til fordel for Børnecancerfonden - Kør Med De Kendte.


Udlev din vildeste racerdrøm i selskab med den mangedobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen på Biler for Alle 2007 i Messecenter Herning.
(Foto: Audi Motorsport)

- Jeg gør det først og fremmest fordi, det er et arrangement med et godt formål - nemlig til støtte for kræftsyge børn og Børnecancerfonden. Det er absolut en mærkesag for mig, og det er heller ikke første gang, at jeg stiller op for Børnecancerfonden, udtaler Tom Kristensen.

Audi tager pitstop med til Herning
Tom Kristensen og Audi Sport Tyskland kommer til Herning ikke blot med to racerbiler, men også med en mini-udgave af et vaskeægte pitstop. Her kan der blive mulighed for at opleve AUDI team demonstrere hjulskift på for- og baghjul. Og der bliver rig lejlighed for at få udlevet sin vildeste racerdrøm, som helt sikkert vil give sved på panden, selv for dem med mange klip i kortet.


Tom Kristensens Audi A4 DTM-racer kommer for første gang nogensinde til Danmark.
(Foto: Audi Motorsport)

AUDI A4-DTM er en af de ypperste inden for motorsport. Motoren er 4,0 L V8 og hestekræfterne er 470. Bilen består af godt 6.000 dele - uden motor og gearkasse, og det tager 50 timer at samle raceren. Opskriften er kompliceret og farten susende høj.

DTM-raceren kan ses på Biler for Alle 2007 i Messecenter Herning fra fredag den 26. oktober, og køreturene finder sted lørdag og søndag den 27. og 28. oktober - begge dage kl. 10.00 - 15.00.

Der er et begrænset antal billetter til pladsen som passager i Tom Kristensens DTM-racer. Og det bliver for de hurtigste og de heldigste. Billetterne bliver solgt via Lauritz.com - for højstbydende, og overskuddet går til Børnecancerfonden.

Kør Med De Kendte er et arrangement på Biler for Alle, hvor besøgende kan købe en tur som passager med de allerstørste danske motorsportsnavne. Udover legenden Tom Kristensen er der mulighed for at køre med navne som Casper Elgaard, Jan Magnussen, Jason Watt, Martin Jensen og Martin Pedersen.


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •