Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

AFL Motorsport SSC på Padborg Park

Special Saloon 
11/10/07 

For sidste gang i 2007 rullede AFL Motorsport og de to ex. Mercedes DTM sydpå til Padborg Park, hvor Finn Nielsen, Klaus Ellmies og de øvrige deltagere der skulle på banen søndag formiddag, blev mødt af ekstremt vanskelige betingelser.
 

En tung og tyk tåge havde besluttet sig for at indtage Padborg Park og slap først sit tag sidst på formiddagen.


Klaus Ellmies EVO2 og Finn Nielsens Kl.1 mødte en ny forhindring – tåge!
(Foto: AFL Motorsport)

I kvalifikationen blev det for Klaus Ellmies til en 6. Plads. Ellmies kørte tidligt ind og valgte ikke at gå ud igen for at prøve og avancere. Finn Nielsen døjede med gearkassen, et problem der senere på dagen skulle volde ham større problemer. Finn Nielsen sluttede på en 10. plads.

Søndagens løb bød igen på en masse godt race og gode nærkampe. I 1. heat fik Ellmies i først sving en hilsen bagfra der sendte ham ekstra bredt igennem første sving.


Klaus Ellmies og en bred ”Benz” i sving 1.
(Foto: AFL Motorsport)

Efter 8 omgange måtte Finn Nielsen parkere og udgå med gearkasse problemer alt imens Klaus Ellmies fandt vej uden om Klostermann og sluttede på 2. Pladsen generelt.

Heat 2 gav en problemfri start for Klaus Ellmies, der nu startede som nr. 2 efter Schönemann. Ellmies holdt sin placering til det ternede flag. Klostermann var et par gange tæt på EVO2´eren for enden af langsiden hvor Ellmies sørgede for ekstra spænding ved at bremse sent samtidig med at han fandt et stykke asfalt med nedsat friktion pga. væske fra en anden deltager. En plet der senere også sendte Porschen på en snurretur.


Klaus Ellmies EVO2.
(Foto: AFL Motorsport)

Dagens 3. og sidste heat på Padborg Park i 2007 blev desværre afbrudt af to perioder med safety-car pga. et par uheldige ”parkeringer” af to øvrige deltagere i feltet. Finn Nielsen og AMG fortsatte 3. heat uden et par tænder i gearkassen og sluttede på en generelt 12. plads. Klaus Ellmies løb tør for omgange i sin jagt på Klostermann. Det blev til nogle gode og tætte dueller lige til sidste omgang. Ellmies sluttede generelt som nr. 3 0,199 sek. efter Klostemann.


Final call – 0,199 på stregen.
(Foto: AFL Motorsport)

AFL Motorsport kunne søndag køre hjem med 2 første pladser og en anden plads i grp. 1 i bagagen.


Tilfredse mekaniker hos AFL Motorsport.
(Foto: AFL Motorsport)

På gensyn til DM Finalen på Jyllands Ringen 14. oktober.

AFL Motorsport


Læs mere om:
 • Finn Nielsen
 • Klaus Ellmies
 • AFL Motorsport
 • Padborg Park
 • 07/10/07 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her