Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP Racing ser fremad

Advan Cup 
11/10/07 
Yokohama

HP Racing kigger frem mod næste sæson, men det betyder ikke at teamet vil lade stå til, ved sæsonens sidste Advan Cup løb på Jyllands-Ringen i denne weekend.
 

HP Racing testede i torsdags, men det blev kun til halvanden stint før regnen satte ind. Det vil sige at det hverken var regn eller tør vejr. En let støvregn havde lagt sig over banen, hvilket gjorde det besværligt at bestemme hvilken dæktype der skulle køres på.


Dan Birkelev og Nick Reimersø klar til DM Finalen på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet nåede dog at justere en del på Dan Birkelev’s bil, hvor de ”modsatte” opsætninger fra løbet på Padborg Park blev testet og justeret. Resultatet blev faktisk at man fandt ”mere tid” i Dan’s bil, end der blev fundet i den Suzuki som Nick Reimersø kører i.


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet er dog optimistiske med hensyn til det sidste løb i denne sæson, og satser på en top ti placering i årets mesterskab, selv om det er nogle placeringer under det man havde tænkt sig med de nye Suzuki biler ved sæson starten.

Teamet har været ramt at påkørsler, og andre uheld, som har medvirket til at sæsonen ikke er forløbet helt som forventet. Hvis de havde fået de rette muligheder, og været fri for uheld, ville situationen have set helt anderledes ud - men sådan skulle det ikke være!


Dan Birkelev.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som teamchef Henrik Poulsen udtrykte det:
”Vi gør hvad vi kan i sidste løb, men ser frem til 2008 sæsonen. Vi havde forventet mere i år, men sådan er det at kører racerløb.”

Teamet er glade for alt den support de har fået i løbet at sæsonen fra deres sonsorer, som vil møde talstærkt op til årets sidste løb, hvorfor begge kørere vil yde deres absolut bedste, for at kunne runde sæsonen af med et resultat de alle kan være stolte af.

Selch

Læs mere om:
 • Dan Birkelev
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Jyllandsringen
 • 14/10/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her