Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Den afgørende fase

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

10/10/07 

Formel Renault Scandinavian CupDen danske Formel Renault-kører Steffen, er gået ind i den afgørende fase af sæsonen, hvor han i øjeblikket besidder en flot femteplads i North European Cup.
 

Steffen Møller har skrevet følgende blog, om hans sæson indtil nu, og det sidste race på Oschersleben i Tyskland.

Sæsonen i år har været en af de mest lærerige i min formel karriere. Jeg har, med støtte fra Team Aarhus Racing v Niels Brøchner, samt alle mine trofaste sponsorer, kunnet deltage i NECUP for Formel Renault for Team Formula Sport. Sæsonen har budt på både op- og nedture, men jeg føler virkeligt, at jeg har udviklet mig som kører. Banerne har levet op til international standard, ja flere af dem faktisk formel 1 baner. Derudover er NECUP feltet i år, fyldt med top-kørere fra hele verden! En kombination af gode konkurrenter, samt minimal træning på ukendte/nye baner, har været med til at gøre mig til en bedre kører.


(Foto: TAR)

Løbet på Oschersleben blev en lettere våd fornøjelse. Det regnede stort set hele weekenden, og uanede mængder vand på banen var med til at forringe udsynet væsentligt. Oven i hatten havde vi i teamet fået leveret et sæt regndæk fra Michelin, der ikke havde samme omkreds, så betingelserne var svære. Til det første løb fik jeg som sædvanligt en rigtig god start, og kæmpede mig op gennem feltet. Udsynet var ringe pga. spray fra de andre biler, men jeg forsøgte at holde på alligevel. Jeg pressede bilen hårdt, da min mesterskabsrival Nicky Catburg lå foran mig! Desværre begik jeg min første katastrofale kørerfejl i år, da jeg i udgangen af et sving ramte den glatte curb og spandt! Jeg sluttede dermed løbet langt nede i feltet. Det viste sig senere i løbet, at to af de førende blev straffet pga. tyvstart, så en podieplads var absolut inden for rækkevidde! Ærgeligt, men sådan er race!


(Foto: TAR)

Til søndagens løb viste vejrguderne sig fra en noget bedre side. Asfalten var næsten tør, og selvtilliden var i orden trods lørdagens afkørsel. Jeg kørte et sikkert løb, og hentede vigtige point til mesterskabet ved at gennemføre som nr. 6.

Der var ikke så meget at stille op, jeg pressede bilen hårdt, men måtte bare erkende, at det er svært at slå de tyske motopark academy biler på hjemmebane.

I den samlede stilling rykkede jeg op som nr. 5, og stillingen ser nu således ud:

1 (30) Frank Kechele GER 322
2 (24) Tobias Hegewald GER 277
3 (20) Valtteri Bottas FIN 203
4 (17) Oliver Oakes UK 158
5 (16) Steffen Moller DK 132
6 (15) Nicky Catsburg NL 120
7 (14) Fabio Onidi IT 118
8 (13) Adam Christodoulou UK 97
9 (12) Alexander Haegermark SWE 94
10 (11) Dennis Retera NL 82

Allerede denne weekend skal jeg igen i aktion, da jeg gæster den velkendte bane Spa i Belgien! En bane jeg ofte har spillet på computer, og glæder mig ufattelig meget til at stifte bekendskab med, især svinget ” Eau Rouge”, der skulle være noget af en oplevelse!


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Oschersleben
  •