Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Thue gi'r den gas

Advan Cup 
10/10/07 
Yokohama

- også uden for Advan Cup klassen
Thue Kristensen har imponeret mange denne sæson, hvor han i Advan Cup klassen har bevist at man i en 1600 cc bil godt kan følge med og køre fra 2000 cc bilerne, men Thue kan køre andet end den lille Peugeot 106 GTI.
 

Den forgangne weekend deltog Thue Kristensen i Danish Endurance Championship løbet på Padborg Park, hvor han stillede til start som den ene af kørerne i Team Lindholmbiler's Porsche 996 GT3 racere.
Han debut blev bestemt ikke problemfri, idet en af hans medkørere skadede Porschen slemt på venstre side, noget der tog lang tid for teamet at fikse, før de kunne genoptage deres deltagelse i 4-timerløbet med Thue ved rattet, men igen var der problemer med venstre side, eller rettere venstre dør, for den fløj af under kørslen!


Thue Kristensen i 'åben' Porsche!
(Foto: Motorsporten.dk)

Det klarede de raske mekanikere dog også, så Thue kunne fortsætte i løbet, hvor han endte med at være den hurtigste kører i teamet, på trods af at flere af de øvrige kørere har stor erfaring med Porsche racerne!

Udover deltagelsen i Danish Endurance Championship løbet, har Thue også haft tid til at reparere sin Peugeot 106 GTI racer, der desværre udgik ved det foregående løb på Padborg Park med en utæt køler.

"Det var en fantastisk oplevelse at køre Porschen, og naturligvis en stor fjer i hatten at jeg satte teamets hurtigste omgangstid" - udtaler Thue Kristensen - "nu er jeg så ved at sætte mig op til årets sidste løbsweekend, og det sker med en dejlig ro i kroppen, velvidende at bilen allerede er klar!"


Den kommende weekend er Thue Kristensen atter tilbage i Prugeot raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om den kommende weekends DM Finale på Jyllands-Ringen er sæsonens sidste løb, betyder det ikke at sæsonen er slut for Thue, der forestår endnu et par arrangementer. Dels en event- og sponsordag på Padborg Park, dels er han blandt kørerne ved 'Kør med de kendte' i forbindelse med biludstillingen i Herning senere på året.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Thue Kristensen
 • Poulsen Motorsport
 • Team Lindholm Biler
 • Padborg Park
 • 14/10/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her