Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Hvad sker der når et knurrehår fra en kat blander sig i motorsport

Go Kart 
10/10/07 

Nicolaj Møller Madsen måtte i lørdags konstatere, at selv de mindste ting kan få indflydelse på en go-karts ydeevne.
 

Efter at have kørt nogle stærke kvalifikations heat, var Nicolaj helt klart forrest, foran det store KF3 felt. Men da der blev sagt start jeres motor fik teamet et chok, for Nicolaj's motor ville bare ikke i gang. Da mekaniker Jacob konstaterede at motoren var druknet, prøvede Jacob at slå på karburatoren, så nåleventilen ville lukke, men alle forsøg var desværre forgæves og teamet måtte rystet se på at løbet gik i gang uden Nicolaj.
Stor ros til Nicolaj's konkurrenter som kørte en formation, der tvang løbsledelsen til flere oplejningsomgange.
Så det var en noget slukøret Nicolaj der kom tilbage til teltet og første der var henne med trøstende ord, var Michelle Gatting's mor, som på trods af at hendes datter nu var i føring af finalen, havde overskud til at støtte Nicolaj.
Stor sportslig indstilling, dejligt at se på.

Chancen for en samlet sejr i årets DM revance, ligger helt ude i Inge's katte hjem, så årets sidste løb på Dansk jord skulle bare nydes i fulde drag.

Søndagens kvaliheat blev pænt fordelt mellem Michelle Gatting og Nicolaj, dog var det igen Nicolaj der tog det længste strå og stod for 2. gang forrest til en finale denne weekend. Så det var en noget nervøs mekaniker der lyttede efter den befriende lyd af en startende motor.
Heldigvis sprang den lystigt i gang, og alle karter kunne denne gang komme af sted.


(Foto: x3m-racing)

Nicolaj førte ca. halvdelen af finalen, men team chef Hans Henrik kunne konstatere at Nicolajs omgangstider ikke helt stod mål mod tidligere, så pludselig på et helt usædvanligt sted på Københavns go-kart bane lavede Michelle en super overhaling på Nicolaj.
Det tog lige et par omgange før Nicolaj kom sig over chokket, så han kunne begynde at lukke hullet op til Michelle, undervejs kørte han heatets hurtigste tid, men det var ikke nok og Nicolaj sluttede sæsonen af med en flot 2. plads efter dagens hurtige Michel og med Jacob Christensen på 3. plads.

Samlet vinder i årets DM revance 2007 blev fortjent Michelle Gatting, Nicolaj sluttede på en samlet 11 plads. Derved står den 3-1 til Nicolaj


(Foto: x3m-racing)

Der blev søndag aften hurtigt pakket og ikke fordi teamet skal i vinterhi, næste opgave for team Møller Madsen er allerede i weekenden, hvor der skal køres i det internationale KF3 løb, i gaderne i Monaco.
Banen er anlagt på en del af Formel 1 banen og den er lige over 1000 m lang, der deltager 42 af verdens bedste junior kørere, der i blandt årets Europa mester Jack Harvey.

Løbet kan følges på følgende link, og Nicolaj skal denne gang køre med nr. 6.

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  •