Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff tror på 3. pladsen

Advan Cup 
10/10/07 

René Hoff deltager i den kommende weekend i DM finalen på Jyllands-Ringen, med en tro på at han kan bevare sin tredje plads i det samlede Advan Cup mesterskab, men det bliver en barsk fight for Kent Iversen der lige nu ligger nummer 4, vil helt sikkert gøre alt hvad han kan for at få den forjættende tredje plads.
 

Hoff kommer til Jyllands-Ringen med 147 point, 28 point mere end Kent Iversen og det kan selvfølgelig give nogen ro, men samtidig skal man bestemt ikke tage let på opgaven, pointerer René Hoff.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den kommende race weekend afvikles i det lunefulde efterår, derfor kan vejret nemt få indflydelse på afviklingen af løbet, og ikke mindst resultatet. Heldigvis ser den foreløbige vejrudsigt ud til at love tørvejr over området i den kommende weekend, dermed er der lagt op til optimal chance for den ultimative afslutning på sæsonen.

Både Hoff og hans Peugeot 307'er er helt klar til sæson finalen, hvor han skal køre med 60 kilo succes ballast ombord, og troen på at komme hjem med det gode resultat er helt klar i behold. Men alle i teamet ved, at der skal kæmpes hårdt, for intet er afgjort på forhånd.

Weekendens progran i Advan Cup klassen:

Lørdag den 13. oktober:
11:10 - Træning
15:10 - Tidtagning
17:55 - Løb 1

Søndag den 14. oktober:
12:25 - Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 14/10/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •