Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar racing sætter slutspurten ind

Rally 
10/10/07 

Escobar racing v/Lars Kragh sætter nu slutspurten ind, i kampen på at vinde Yokohama Mesterskabet 2007 (YM), i de klasser bilerne deltager i.
 

Escobar racing er i den situation, at det kan gå hen og blive til en sejr, til begge biler i Mesterskabet.

Martin Pedersen og Teddy Grasson ligger godt til i pointene, og har mulighed for at blive Yokohama mester Øst 2007 i deres klasse.

Kører Martin Pedersen :
Vi stiller op til det sidste YM for at vinde, vi ved godt at vi kan nøjes med en sekundær placering, men vi har besluttet at køre efter mesterskabet, i det tempo vi har kørt de andre løb i, og dermed vise vi kan blive de værdige mestre.
Vores Peugeot 106 Kit Car er klar efter en hovedrenovering af bl.a. gearkassen.


(Foto: Nitt-foto.dk)

Hele holdet bag Escobar racing er særdeles opsatte på, at gøre en god figur i sæsonens sidste Yokohama løb.

Der er på ingen måde skruet ned for arbejdet med bilerne, eller på anden måde en resigneret holdning i Escobar racing, når man forbereder sig til de sidste løb i sæsonen, og specielt ikke YM 4.

Team ejer og kører Lars Kragh:
Vi er rigtig tændte til den sidste afdeling af YM, og vil gøre alt for at vinde dette mesterskab.
Vi ved det bliver rigtig svært, og med en hurtigt Bjørn Wulff i en meget potent Peugeot 106 Maxi, i hans egen ”baghave”, skal vi virkelig køre stærkt for at slå ham.
Vi vil køre vores chance, og håber at vi er hurtig nok på dagen.

Hele Escobar racing tager Yokohama mesterskabet meget seriøst, og alle har arbejdet hårdt for at være hundrede procent forberedte.

Teamchef Peter Ackermann:
Vi har haft meget fokus på at deltage i Yokohama mesterskabet i år, og der har været nogle rigtig gode afdelinger igen i år.
Vi kan nu tage mesterskaberne i begge de klasser bilerne stiller op i, og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at dette kommer til at ske, men vi ved godt at det bliver meget svært, og at intet er afgjort, før man når til det ternede flag.
Det vil være en stor glæde for os alle, hvis det vil lykkedes Pedersen/Grasson at vinde deres første Yokohama mesterskab, og en fantastisk bedrift hvis Kragh/Larsen kunne opnå deres 4 mesterskab i træk.

Alle i teamet har arbejdet hårdt, får at vi kan møde op med det bedste grej vi har, og det er lykkedes, så nu er vi klar.


Læs mere om:
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: