Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Alex Wurz har stoppet karrieren

Formel 1 
09/10/07 

Williams køreren, Alex Wurz, har stoppet sin aktive karriere som Formel 1 kører. Alex Wurz lader dog døren stå åben til en forsat karriere i andre klasser. Selv nævner han Le Mans som en mulighed.
 

Efter 6 år som testkører, fik Alexander Wurz igen chancen i år for at køre Grand Prixer. Meget naturligt blev det hos Williams, som han har været testkører for i de seneste par år. Men det blev sandsynligvis ikke den tilbagekomst han havde ønsket sig.


Alex Wurz har stoppet sin karriere som Formel 1 kører?
(Foto: Williams - LAT)

I weekenden kom det frem, bl.a. hos BBC, at Alex Wurz sandsynligvis stopper sin karriere som aktive Grand Prix kører efter det brasilianske Grand Prix. Alex Wurz har i dag bekræftet at han stopper med øjeblikkelig virkning. Det betyder at Williams teamet skal finde en anden kører til det brasilianske Grand Prix, men mon ikke denne kører kommer fra egne rækker.

Alex Wurz nævner ikke i sin meddelelse hvad han vil lave i fremtiden, men med et nyfødt barn - nr. 3 i rækken - er der sikkert nok at se til på hjemmefronten. Dog siger han at han er åben for at køre race igen, eksempelvis i Le Mans.

Dons

Læs mere om:
  • Alexander Wurz
  • Williams F1 Team
  •  



    ASETEK SIMSPORTS