Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Hamilton frikendt

Formel 1 
06/10/07 

- Vettel slipper for straf
Lewis Hamilton slipper for straf efter at stewards har gennemset den uofficielle video optaget af en tilskuer.
 

Stewards har eftet et nøje gennemsyn af videoen, optaget af en tilskuer på banen, besluttet ikke at idømme Lewis Hamilton nogen straf. Lewis Hamilton skulle angiveligt have foretaget en atypisk kørsel i forbindelse med den lange periode efter sikkerhedsbilen. Sikkerhedsbilen startede for så vidt løbet pga. det utroligt dårlige vejr på banen.

Den noget atypiske kørsel blev givet som grund til Sebastian Vettels påkørsel af Mark Webber. De selvsamme stewards har også valgt at fratage den straf som Sebastian Vettel ellers var blevet idømt efter den påkørsel som satte både Mark Webber og ham selv ud af løbet. I stedet har stewards givet Vettel en reprimande.

For nogen virker det som lidt af en kompromis dom. Lewis Hamilton er dermed stadig i stilling til at vinde verdensmesterskabet for kørere. Han har 12 points forspring til Fernando Alonso på andenpladsen. Sebastien Vettel undgår i forbindelse med dommen som nu er ændret til en reprimande, at skulle sendes 10 placeringer bagud i feltet.

Dons

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Sebastian Vettel
  • McLaren Formula 1
  • Scuderia Toro Rosso
  • Fuji
  •      ASETEK SIMSPORTS