Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Ternvalt tester BMW'en

Special Saloon Car
Gruppe 1 

05/10/07 

- i Special Saloon Car løb
Ved det foregående løb i Danish Touringcar Championship på Padborg Park, påkørte Jesper Ternvalt nogle af de dæk der bliver brugt til banemarkering, med store skader på hans BMW 320i racer til følge.
 

Det var en af konkurrenterne der havde fået trukket dækkene med ud på selve banen, og da de lå i et sving, så Jesper Ternvalt dem så sent at en påkørsel ikke kunne undgås!
Ved påkørslen blev hele fortøjet rykket af BMW racerens højre side, og den var efterfølgende tæt på at rulle rundt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Siden løbet på Padborg Park har der hersket stor travlhed i JA Motorsport teamet med at få BMW'en klar igen, for det viste sig at skaderne strakte sig meget længere end blot til de afrevne styrtøjsdele.
Raceren er nu atter på fire hjul, og på vej mod Padborg Park, hvor Jesper Ternvalt denne weekend vil deltage i løbene for Special Saloon Car klassen, for at være sikker på at BMW'en er klar til DM Finalen den efterfølgende weekend på Jyllands-Ringen.

"Det har været en ordentlig omgang, der var sket meget større skader på bilen end først antaget, vi har måtte skifet næsten hele styretøjet, ligesom karrosseriet har fået en opretning. Denne weekend skal udelukkende bruges som test, dels for at være sikre på at alt igen er som det skal være, og dels kan jeg jo altid bruge al den køretræning som det er muligt at få tid til" - oplyser Jesper Ternvalt - "nu håber jeg at Padborg Park har fået sikret dækkene, mod at blive trukket med ud på banen igen!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Padborg Park
  • 06/10/07 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •