Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen skal vinde på Monza

International
Formula Master 

05/10/07 

Kasper Andersen skal på podiet to gange, hvis det skal lykkes ham at slutte i top tre i Formula Masters, når de to sidste afdelinger afvikles i den kommende weekend på Monza.
 

Det baghjulsophæng, som satte Kasper Andersen ud af spillet for 14 dage siden på Brands Hatch, kan vise sig at blive et særdeles dyrt bekendtskab for Kasper Andersen. Her udgik han midt i første afdeling efter at have kørt sig op på en fjerdeplads. Havde han holdt den placering, havde målet om at slutte i top tre absolut været inden for rækkevidde, når Formula Masters denne weekend afvikler de to sidste afdelinger på Monza i Italien.

– Det bliver mere end svært at nå en placering i top tre. Jeg skal score mange point, og de kørere som ligger foran mig i den samlede stilling må helst ikke score for mange point – så det bliver op ad bakke, siger Silkeborg køreren, der på Monza kan vente stor opbakning fra sponsorer og tilhængere, der har valgt at følge Kasper på Monza.


(Foto: KA Racing)

– Jeg vil gøre alt for at vinde på Monza og vise sponsorerne, at jeg er fortsat er værd at investere i, siger Kasper Andersen, der føler sig rigtig godt kørende på den ca. 5,8 km lange og meget hurtige bane nær Milano.

Han var således klart hurtigst, da feltet af Formula Masters kørere testede banen for en lille måneds tid siden, og mere end fire tiendedele hurtigere end belgieren Jerome D´Ambrosio, der på Brands Hatch kunne kåres som samlet vinder af Formula Masters i 2007.

– Monza er måske den hurtigste bane i Europa. Den har en meget lang langside og nogle meget bløde kurver, hvor det gælder om at holde fart i bilen hele vejen rundt, siger Kasper Andersen, der forudser to meget intense løb på Monza, fordi alle er interesseret i at slutte sæsonen godt af.

Eurosport transmitterer direkte fra de to løb på Monza.
Lørdag kl. 12.20 og søndag kl. 14.10.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • JD Motorsport
  • Monza
  • 07/10/07 - Monza - International Formula Master
  •