Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Pescarolo tager til Interlagos

Le Mans
Series 

05/10/07 

Pescarolo havde overvejet, at slutte deres sportscar sæson efter løbet på Silverstone. Men nu har de besluttet, at tage til Le Mans Series finalen på Interlagos banen i Brasilien.
 

Det franske team indsætter en bil i 1000 kilometer løbet på Interlagos, og det bliver Jean-Christophe Boullion der skal dele bilen med Emmanuel Collard og Harold Primat.

Team chef Henri Pescarolo har udtalt, at selvom han inderst inde godt ved at Peugeot vinder LMP1 mesterskabet, så ville han hade og læse i avisen, at Peugeot bilerne var udgået af løbet med tekniske problemer.

Pescarolo har været en af de hårdeste kritikere af årets LMP1 reglement, og det har formodentligt været en overvejende årsag til, at han har overvejet at blive væk fra dette løb.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  • Interlagos
  • 11/11/07 - Interlagos - Le Mans Series
  •