Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

KF3 Mesteren til DM revance

Go Kart 
04/10/07 

Årets Danske mester i junior klassen KF3 Nikolaj Møller Madsen stiller selvfølgelig op til DM revancen.
 

Selv om mesterskabet kom sikkert i hus på Thy racing center, kan man vel godt tage en udfordring, som en DM revance, udtaler Nikolaj Møller Madsen inden weekendens store slag på Københavns go-kart bane.
DM revancen er klart Danmarks ældste go-kart løb, det er blevet afviklet siden 1977 på den 650 meter lange Københavns go-kart bane, en udfordring for alle og en perfekt afslutning på den Danske løbsæson for bløddæks klasserne.
Revancen har altid budt på spændende og underholdende racerløb af stor kvalitet og mange Danske mestre er blevet udfordret på den teknisk krævende bane.


(Foto: x3m-racing.dk)

Samme er gældende dette år, i KF3 klassen, der er 25 af de bedste Nordiske kørere klar til start og Nikolaj skal nok blive presset til det sidste af rivalerne fra årets Peugeot super kart, Patrick Hansen og Michelle Gatting, sidstnævnte Michelle er lige blevet suveræn Sjællands mester.
Men også fra hensidan kommer der stærk konkurrence i det, årets vintercup vinder Viktor Øberg igen kommer forbi den danske hovedstad.

Nikolaj udtaler videre, efter Jacob er blevet min mekaniker træner jeg mest på Københavns go-kart bane, jeg har mange gange taget toget fra Odense til København, så kan jeg lave lidt lektier eller tage en lille morfar på turen. KGB er nærmest blevet min hjemmebane især fordi det ikke giver ret meget at træne med bløde dæk på banen i Søndersø.
Nikolaj´s tider på KGB har allerede rystet flere af konkurrenterne i KF3, men også flere KF2 kører har mærket til Nikolaj´s hurtige tempo.

Årets DM revance køres den 6. - 7. oktober på Københavns go-kart bane Kraftværksvej 10, 2300 København S.

Der køres 2 separate løb, lørdag og søndag med en samlet vinder som vil kunne modtage en check på op til 10.000 kr.

Begge dages finaler starter omkring kl. 16.00 og kan både ses og følges på LUG-Kbh.dk.

Møller Madsen presse

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  •