Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolet fortsætter i WTCC serien

WTCC 
05/10/07 

Siden Chevrolet gik ind i World Touring Car Championship har det været i samarbejde med Ray Mallock Limited i England, denne samarbejdsaftale er nu blevet forlænget til også at dække 2008 sæsonen.
 

Chevrolet og Ray Mallock Limited var været inde i en positiv udvikleng, siden de i 2005 startede samarbejdet i World Touring Car Championship serien.
Tilbage i 2005 blev det kun til enkelte placeringer på de pointgivende pladser, mens de i denne sæson flere gange har været øverst på podiet - et par gange endda på alle tre podiepladser!


Robert Huff og Nicola Larini har kørt flere topplaceringer hjem til Chevrolet teamet i år.
(Foto: Motorsporten.dk)

Samarbejdet mellem Chevrolet og Ray Mallock Limited har også smittet af på dansk motorsport, da de to Chevrolet'er i Danish Touringcar Championship, der køres af Henrik Lundgaard og Pontus Mörth, også er bygget og købt hos Ray Mallock Limited.
Og ligesom 1. pladserne i WTCC løbene, er det også blevet til en 1. plads i en DTC finale i år, det skete ved Padborg Super Prix, hvor Pontus Mörth stod øverst på podiet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Chevrolet
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  •